Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Siemens C25 viga

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Siemens C25 viga

    terekest.Nali selline....paneb laadija taha,telefoni aku klemmidesse tekib vool,laeb akut.Aku täitsa täitub,st salvestab voolu....diood nn pirniga sai ka proovitud telefoni aku klemidest et seal täitsa vool olemas,st diodike süttis...ainult et mida ei juhtu...siim ei võta pilti ette,st displeile ei ilmu ainsadgi sümbolit,kui vajutada power nuppu.ei sütti ka ekraani taustavalgus ega nupustiku oma....asi olnud laadimises paar päeva juba vahelduva eduga.Algul kahtlustasin displei viga,sai seda natsa muljutud....tulemus...ESSUGI.ehk et pill tumm igapidi.Kuna aku klemmidesse telol vool jõuab,siis emaplaat asjal peaks olema elus...aga kus on viga siiski????? ahjaaa,miks jebin sellise asjaga? kuna meeldivad vanemad telod,selleks üritangi sellisele asjale elu sisse saada.

    #2
    Vs: Siemens C25 viga

    Et foorumis keegi vastaks, võiks postituse vormistada vähemalt selliselt, et selle lugemine silmi krilli ei võtaks. Lugeja ei hakka esimesest reast kaugemale veerimagi ja vajutab teema lihtsalt kinni.

    Ehk - lause algab suure tähega ja lõpeb ühekordse punkti, küsimärgi või muu sobivaga. Peale lause lõpumärki ON tühik, et tekst hunnikus ei oleks. Samuti oleks kena liigendada mõtted lõikudeks, see kergendab samuti lugemist ja aitab ka küsijal loogilisemalt probleemile läheneda. Ka ei sobi foorumisse lohakas keelekasutus ja liigne släng, mida messengeris või muus kiirsuhtluskanalis sõbraga räägitakse.
    Kõik see oli kirjas reeglites, mida kasutaja peab registreerudes lugema ja täitma, et osaleda foorumi täieõigusliku liikmena ja oodatud kasutajana.

    Elektroonika on täppisteadus, koma vale koha peal või suuruse tähistamisel suure tähe asemel väikse kirjutamine võib tähendada miljonikordset või suurematki viga ning aparaat ei hakka tööle või põleb lausa läbi. Üks puuduv või vales kohas täht ning liigne tühik arvutikoodis põhjustab programmi mittetöötamise.

    Allpool korrastatud teemaalgataja postitus. Järgmised postitused lähevad prügikasti, kui postitustes vähimatki paranemist pole märgata.

    ----------------------------------------------

    Tere

    Probleem selline, et kui panna laadija külge, tekib vool telefoni aku klemmidesse ja laeb akut. Aku täitsa täitub, st salvestab voolu. Diood nn pirniga (see on valgusdiood ehk LED) sai ka proovitud telefoni aku klemmidest, seal vool olemas, diood süttis.

    Mida ei juhtu, on see, et siim (?) ei võta pilti ette, displeile ei ilmu ainsaTgi sümbolit, kui vajutada power nuppu. Ei sütti ka ekraani ega nupustiku taustavalgus.

    Asi on laadinud juba paar päeva vahelduva eduga. Algul kahtlustasin displei viga, sai seda natuke muljutud, tulemuseks mitte midagi ehk pill on tumm igapidi. Kuna aku klemmidesse telol vool jõuab, siis emaplaat asjal peaks olema elus.

    Kus on viga siiski olla võiks?

    Ahjaaa, miks tegelen sellise asjaga? Kuna meeldivad vanemad telefonid, üritangi sellisele asjale elu sisse saada.
    73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
    ATiP1pN4XeM

    Comment

    Working...
    X