Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

MI Note2 läks "lolliks"

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    MI Note2 läks "lolliks"

    Teisiti ei oska sõnastada, külgnupud töötavad, puutetundlikud ka, kuid aknad vahelduvad iseenesest, vahel hakkab suvalisi sümboleid ja tähti sisestama kuhu aga võimalik(paroolid, sõnumid), telefoninumbreid valima. Odava hiinaka teemal loengut ei soovi, 2a töötas normaalselt. Küsiksin, kas tegu võib olla mingi infektsiooniga või tarkvaraprobleemiga, et otsida edasi kes ja kus viitsib sellega tegeleda. Telefon XIAOMI Redmi Note 2 mingi MUI tarkvara versioon.

    #2
    Vs: MI Note2 läks "lolliks"

    Tegemist võib olla ka niiskuse probleemiga! Pane radikale või ahjule lahtiselt kuivama!

    Comment


      #3
      Vs: MI Note2 läks "lolliks"

      Tänan. Telefon on rikkest saadik oma kuu kuivas toas olnud.Eemaldasin alumised (kiirkäivitus?)ikoonid, nüüd püsivad ikooniaknad stabiilsetena- kuni avan midagi, näiteks seadete avamisel lülitub kohe nimistus alumisele seadele, vajutades back, hüppab ikka tagasi, ehk viga puuteekraanis, see küll ülalt mõrane kuid töötas sellisena aasta ja odavale telefonile uut hankima ei hakkanud. Kui viga selles siis nüüd võiks ta asendada €25-ga.

      Comment


        #4
        Vs: MI Note2 läks "lolliks" Kogemus.

        Kogemus. Tellisin uue ekraani vist 17€, kinnituseks soovitati kahepoolne teip, kõige õhema leidsin ca5cm laiuse, lõikasin siis üleliise(4.9cm!) koos lühema lintkaabliga mis klaasi poolt ei paistnud! Tellisin siis uue, seekord koos raamiga, ca5€ kallim, aga jama sama. Avastasin siis et külgmine nupp volume down lömmi vajutatud ja pidevas kontaktis, õnnestus siiski selle lüliti pealmist kausikest ümaramaks pinnides tööle saada, tellisin ka uue lülitiriba- $1.38 nüüd tel OK. mi2 omanikee soovitan akkut https://www.aliexpress.com/item/BM45...27424c4d8LWOWV
        4300 mah Japan
        viimati muutis kasutaja vari; 05 m 2018, 07:07.

        Comment

        Working...
        X