Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Smart-ID konfliktis mobiil-ID-ga

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Smart-ID konfliktis mobiil-ID-ga

    Tere!

    Mul on siin mail suhteliselt tundmatu hiinakas Meizu m2Note, mis on juba teist aastat järjest töötanud laitmatult. Iseenesest toimib kõik ka praegu - saan pangas käia ja ülekandeid teha smart-ID-ga, aga mul on smarti-eelsest ajast alles ka mobiil-ID, millega ma käisin pangas ENNE smart-ID installimist. Vana tarkvaraversiooniga toimisid need mõlemad paralleelselt, aga alles üsna hiljuti pakkus firma mulle tarkvarauuendust, mille ma pikemalt kaalumata ka vastu võtsin, kuna paljud uuemad äpid ja muud rakendused kipuvad töötama vaid uuendatud tarkvaraga.

    Peale uue versiooni käivitumist aga saadab mobiiliteenus mobiil-ID vastuskoodid kuhugi, kus ma neid kinnitada ei saa (mulle isiklikult tundub, et hoopis smart-i peale ?), samas smart-ID töötab edasi oma algoritmi pidi ja toimib... aga mobiil-ID-d vastuskoodide puudumise tõttu kasutada ei saa, kuigi mobiilioperaator kontrollis teenust teises telefonis ja seal see toimib. Nii et see peab olema mingi (minu nutika sees olev?) tarkvarakonflikt, aga ei mobiilioperaator ega ka keegi muu pole suutnud seda siiani lahendada! Olen mõelnud teha telefon täiesti tühjaks ning installida peale täiesti uus tarkvara, aga see ju ei muuda kumbagi mujale (servereisse?) salvestunud ID-sid ning lisaks kogu telefoni salvestunud teabe kaotsiminekule ei pruugi see üldse anda mingit tulemust!

    Kuna ma ise ei ole nutiasjanduses eriti terav pliiats (nagu te senisest jutust ilmselt juba mõistsite), siis oleks hädasti tarvis asja(tund)likumate spetsialistide abi - tahaks ikka, et nutikas toimiks nii, nagu ta mõeldud on, mitte kuidagi "poolikuna"....
    viimati muutis kasutaja Scott; 10 m 2017, 09:03. Põhjus: tekst liigendatud lõikudeks; liigsed tühikud eemaldatud
Working...
X