Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Android ja PC

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Android ja PC

    Mure on. Tahan oma "nutiföönist" (milline värdjalik sõna) telefoniraamatut kopida aga ei suuda leida ühtegi kohta kus neid andmeid näha on. Google pakkus hunnikus lahendusi millest igaüks sisaldas mingi järgmise käki arvutisse tirimist ja siis selle abil telefoniga suhtlemist. Kas ehk on ka mõni selline lahendus kus ei pea mingis suvalises kohas valmiskäkerdatud sofita kasutama ? EHk osakb keegi öelda kuskohas see info seal telefonis olemas on. Arvutis on Win7

    #2
    Vs: Android ja PC

    Aga miks mitte google contacts ja muu selline google algusega asjad?
    V2ntv6ll on selleks k6ver, et mahuks mootorisse 2ra.

    Comment


      #3
      Vs: Android ja PC

      Ilmselt on mul tugev kiiks aga ma EI TAHA seda krdi kuuglit igale poole. Suutsin mingi mooduse avastada kuidas telefon kontaktid failiks teeb. "Õnneks" on aga kõikide kontaktide peale 1 fail. Seal on sees ka mingid lollakad pildid mida see kuugel kuskilt leidnud on. Kui keegi oskab/teab mismoodi igale kontaktile oma fail teha (.vcf) siis oleks juba täitsa hea.

      Comment


        #4
        Vs: Android ja PC

        Mis mõte on tänapäeval üritada Googlest ja Applest targem olla ja veel midagi leiutada. Niikui nii teavad nad sinust seda, mida sa praegu varjata tahad.

        Comment


          #5
          Vs: Android ja PC

          Kui google konto telefonis sünkroniseeritud siis kontaktid nagunii olemas, kui google konto pole sünkroniseeritud siis ei saa osasid rakendusi kasutada näiteks poodi.

          Comment


            #6
            Vs: Android ja PC

            Oli abiks vastus küll.
            Aitäh.

            Comment

            Working...
            X