Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

LOE, millise koodiga pääsed ligi oma iPhone'i salajastele sätetele.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    LOE, millise koodiga pääsed ligi oma iPhone'i salajastele sätetele.

    Artikkel DELFIST.
    LOE, millise koodiga pääsed ligi oma iPhone'i salajastele sätetele.

    Mida Apple'i telefonide omanikud tihti ei tea, on see, et üks lihtne ja lühike kood annab kasutajale ligipääsu telefoni sätetele, mida lihtmenüüst otsides ei leia.
    Koodiga saad ligipääsu infole, mis muidu jääb varjatuks, ning võimaluse muuta privaatseid sätteid, mida tavamenüüst ei leia.
    Näiteks on iPhone'i "field mode" kasulik tööriist, mille abil saad teiste seas näha infot selle kohta, kuidas telefon täpsemalt võrguga ühildub.
    Et "field mode"-i käivitada, piisab sellest, kui helistada numbril *3001#12345#*. Selle peale peaks telefoni ekraan muutuma halliks, mille järel ilmub kuvarile seni varjatud olnud informatsioon.
    "Field mode"-i üks kasulikumatest funktsioonidest on detailne signaalitugevuse indikaator, mis peaks ilmuma telefoni vasakusse ülanurka.
    Lisaks eelpool välja toodud koodile on veel mitu numbrikombinatsiooni, mille abil saad end oma iPhone'i sügavustesse häkkida.
    Kood *#33# näitab telefoni kõnepiirangute sätteid. Seda tööriista saab sisse ja välja lülitada, kasutades vastavalt koode *33*pin# ja #33&pin# ("pin" asemel sisesta enda SIM-kaardi pin-kood).
    Kombinatsioon *#43# näitab, kas koputusteenus on telefonis sisse või välja lülitatud. Seda funktsiooni on võimalik sisse ja välja lülitada, kasutades koode *43# ja #43#.
    *#06# näitab sulle unikaalset IMEI koodi. Tegemist on taaskord väga kasuliku infoga, juhuks, kui telefon on näiteks varastatud.
    LINK.
    Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

    #2
    Vs: LOE, millise koodiga pääsed ligi oma iPhone'i salajastele sätetele.

    Need tärnidega ja trellidega koodid oleks nagu 20 aasta vanusest Nokia telefoni kasutusjuhendist kopeeritud.
    MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
    KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

    Comment

    Working...
    X