Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Emaplaadi küpsetamine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Emaplaadi küpsetamine

    Mul vana telefon ei toimi enam, saatsin ka garantiisse, sealt tuli vastus, et põrutuskahjustus ja garantii alla ei lähe, emaplaat pekkis ja uus ei tasu end ära. Kiskusin selle telefoni nalja pärast laiali ja kakkusin korra pesad kinni/lahti, aga ei muutunud midagi, pilti ette ei võta. Enne lõplikult nahka minekut hakkas aegajalt resette tegema, kuniks üks hetk enam ellu ei ärganudki. Telefoniks Samsung GTS 7580, seega mõtlen, et kas maksaks emaplaat praeahju visata ja loota, et ehk kusagil jooteühendus katkenud ja hakkab uuesti toimima? Või kui kellegil peaks vedelema sellisele telefonile sobiv emaplaat, siis võiks mõistliku tasu eest ehk mulle müüa selle või siis ma võiksin ekraani jms hoopis ise poolmuidu ära anda.
    otsija

    #2
    Vs: Emaplaadi küpsetamine

    Kui kaotada pole midagi, siis võib ju kõike proovida. Olen mitmeid telefoni emaplaate kuumaõhu jaamaga küpsetanud viimases hädas ja mõni neist ka tööle hakanud. Aga mingit garantiid ei ole ja võib uuesti katki minna.
    Ma pole remondimees. Kogun mobiiltelefone ja püüan iga telefoni ka tööle saada enne kui kogusse viskan
    Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

    Comment


      #3
      Vs: Emaplaadi küpsetamine

      Kaotada pole tõesti midagi, mingi päev proovin asja ära siis, kuna vist väike võimalus korda saada.
      otsija

      Comment


        #4
        Vs: Emaplaadi küpsetamine

        Proovisin ja hakkaski tööle uuesti(Y) . Suvalt pannipeal küpsetasin, unustasin selle kõrvaklapipesa jms plastiku sinna külge, mis ka ära sulas ja hetkel telefon õieti kokku ei lähe. Kui kellegil juhtub vedelema galaxy gts7580 telo vrakki, kust selle plastiku uue saaks, siis võib märku anda, ehk saame kaubale :P.
        otsija

        Comment

        Working...
        X