Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Padfone 2 mikrofoni müsteerium

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Padfone 2 mikrofoni müsteerium

    Tervitus.

    Veidi rohkem kui kuu eest lagunes mu Asus Padfone 2 A68 laadimispesal too plastikdetail, mis pin-e hoiab paigal, ära. Tellisin siis uue detaili ning vahetasin ära, kõik läks ladusalt.

    Ei osanud algul kohe kartagi ega testida helistamist - alles hiljem tuli esimest kõnet tehes välja, et mikrofon ei tööta. Mõtlesin siis, et mis seal ikka - tuleb tagastada see Hiinasse ning uus lasta saata. Vana panin külge ja sellega kõik tibens tobens. Igaks juhuks täpsustan veel seda, et vanaga saan ka kuidagi laaditud telefoni kui viitsin oma närve kulutada selle õige nurga leidmisele, mille puhul kontaktid kattuvad.

    Proovisin siis uuega ka korraks ning häält sealt läbi ei tule. Samas kui toksin mikriga vastu PCB-d, siis tuleb "toru teises otsas" kolin läbi. Ei, tegu ei ole mingi kaja või asjaga, sest teisel torul sai mikrofon välja lülitet. Mulle jääb nüüd segaseks - mis moodi see võimalik on, et toksimist on kuulda, aga minu hääl/kõne läbi ei tule.

    Äkki kellegil on säärast kogemust veel olnud ja oskab nõu anda. Enne veel prooviks miskit ära (kui laekub ideid), kui selle tagastaks ning jälle kuu aega varuosa ootaks.

    Tänud ette!

    #2
    Vs: Padfone 2 mikrofoni müsteerium

    Kas vahetatud varuosa on Asus originaal 90AT0021-R10000 või mingi hiina järgi tehtud jublakas. Vabandust, ei lugenud eelnenud posti piisavalt tähelepanelikult, on jah hiina kloon.
    Saada tagasi ja osta originaal varuosa. Mul on olnud sarnane juhus, kus klient ise tellis ja vahetas hiinas tehtud klooniga ja mikrofoni tundlikus oli eriti nigel. Selleks et teine osapool kuuleks
    kõnet veidigi, tuli karjuda sellesse mikrisse. See asi lahenes originaal varuosa paigaldusega, mis klient selle hiinast tellitud vidinaga tegi ma ei tea. Loo moraal, kogu lugu läks kokku rohkem maksma pluss kaotatud aeg.

    Comment


      #3
      Vs: Padfone 2 mikrofoni müsteerium

      Tänud tagasiside eest. Kas originaal on see? Võid viidata ka teisi kohti, kust võiksin otsida.

      Comment


        #4
        Vs: Padfone 2 mikrofoni müsteerium

        Jah, sealt saad orig. osad.
        Saatsin ka privaatsõnumi.

        Comment

        Working...
        X