Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Sony Xperia Z

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Sony Xperia Z

    Tere, Lugupeetud foorumi kasutajad!

    Väike intsident vajab teie nõuandeid. Nimelt juhtus nii, et antud esemel läks klaas katki ja koos sellega ei töötanud enam ka puuteplaat vms. LCD näitas ilusti. Internetist ostsin LCD koos raamiga (pärast selgus, et targem oleks osta ainult LCD ekraani), vahetasin selle ära, nüüd kõik töötab, kuid ilusa pildi asemel ekraanil vertikaalsed jooned. Milles võiks viga olla? Kas vahetamise käigus läks midagi valesti või ekraan ise on vigane?

    Tänan!
    Mõned pildid juhtumist:
    Click image for larger version

Name:	image.jpg
Views:	1
Size:	31,8 KB
ID:	878057
    Click image for larger version

Name:	image.jpg
Views:	1
Size:	30,5 KB
ID:	878058
    Click image for larger version

Name:	image.jpg
Views:	1
Size:	26,0 KB
ID:	878059

    #2
    Vs: Sony Xperia Z

    Mainitud viga võib tuleneda mitmest asjaolust; vigane LCD, halvasti pistikupesas olevas LCD kaablis, emaplaadil LCD pistiku vigastus. Kõige tavalisem asi, mida olen täheldanud, on telefoni lahti võtmise ja kokku panemise
    ajal lõhutakse midagi ära ja seda just kogemuste puudumise tõttu. LCD paneel, millel on flex-kaabel murdunud või muul moel kahjustunud tavaliselt ongi selleks korraks hävinud ja tuleb uus osta. Aga loomulikult võib ka vigase
    LCD saada hiinast. Olen näinud telefone, kus tekkinud vea otsimise ja korduvate lahti võtmiste tulemusena pole enam ühtegi tervet detaili alles.

    Comment


      #3
      Vs: Sony Xperia Z

      Üritasin teha nii hoolikalt kui võimalik oli. Ei ole see esimene vahetus. Üritan siis tagasi saata see LCD paneel ja uut küsida.

      Comment


        #4
        Vs: Sony Xperia Z

        Omast kogemusest ei tea, aga kolm inimest on oma telefonidega minu kõrval võidelnud kuna peale hiina klaasi panekut ei ole enam puutetundlikus sama täpne kui varem.

        Comment


          #5
          Vs: Sony Xperia Z

          Ei meeldi eriti ka need Hiina asjad, aga kui omanik soovib odavamat remonti, siis pole midagi muud pakkuda.

          Comment


            #6
            Vs: Sony Xperia Z

            Kui ikka teema aktuaalne,siis minu käest saab uue esipaneeli mõistliku hinnaga.

            Comment


              #7
              Vs: Sony Xperia Z

              Millegipärast on tõesti Xperia Z originaal LCD Assembly kallis varuosa, aga pakkudes kliendile nõndanimetatud odavat alternatiivi samastud kliendiga ja vastutuse kvaliteedi osas pead ju endale võtma.
              Seepärast olen kõik sellised kliendid mujale saatnud ja võin öelda, et ei pea kahetsema. Originaal varuosadega ei pea kunagi nuputama kas detail on töökorras või kuidas LCD raami külge korralikult jääks jne..
              See ei ole parastamine, aga antud juhul ilmselt said mida ostsid ja varuosa oli kordades odavam kui originaal. Mina olen sarnast jama kogenud ja sellest õppinud.

              Comment


                #8
                Vs: Sony Xperia Z

                tuttav teema, kui suudad kliendile selgeks teha, et odava hinnaga pole mitte mingit garantiid loota kliendil, siis anna minna. Mina pole seda suutnud teha ja olen loobunud hiina saastast.

                Comment

                Working...
                X