Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Galaxy s4 i9506 lülitub ise välja

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Galaxy s4 i9506 lülitub ise välja

    Tere!

    Probleem nimelt selles, et mu samsung kukkus mingi aeg tagasi maha ja ekraan läks mõrasse, peale seda töötas paar kuud ilusti ja selle järel kadus puutetundlikkus ära. Siis seisis telefon paar kuud ja nüüd sai ekraan vahetatud kuid mingil põhjusel lülitab telefon ise välja ennast ja kuna ma ta rootisin ära ka veel kunagi siis osustasin, et proovin panna uuesti tarkvara peale. Esialgu proovisin läbi recovery booti seda restoreda aga kuna ma kunagi kui ma ta ära rootisin kustutasin originaal laucheri ära siis peale booti on telefon nö alguses tühi ehk siis launcherit pole. Sellest järeldasin ma seda, et kui ma teen recovery mode's restore siis ei pane ta sinna täiesti tehase tarkvara vaid leiutab ise midagi kokku sellest mis seal peal on. Nüüd siis ongi asi nii kaugel, et tahaks uut romi proovida peale panna kuid küsimus selles, et kust seda alla laadida ja mis regiooni ma peaksin alla laadima? Siit lehelt ma ei saa üldse aru millist peaks valima: http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9506

    Eelnevalt olen tihedalt kokku puutunud iOsiga ja seda nii SSH muutnud ja jailbreakinud ja kõike muud mida veel teha saab, kasutan ka maci ja nüüd siis olengi omadega tupikus, ehk oskab keegi siit foorumist aidata, tegu siis esimese androidiga ?

    EDIT: mainin ka ära et ideaalist tahaksin sinna panna cyanogenmod romi ja ka ära flashida aga nagu aru saan siis selle jaoks on vaja installida custom recovery ja kuna telefoni mudel on suhteliselt vähelevinud ja lisaks veel see, et kasutan maci siis tundus see ka väga keeruline tunduvat.
    viimati muutis kasutaja Rass007; 11 m 2015, 21:31.

    #2
    Vs: Galaxy s4 i9506 lülitub ise välja

    Abi saad XDA foorumist, peaks kõik puust ja punaseks olema tehtud. Custom recovery on sul sama mis teistel analoogsetel mudelitel.

    Android development for the Qualcomm Snapdragon 800 Galaxy S 4 (i9506)
    Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
    Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

    Comment

    Working...
    X