Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Telefoni laadimine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Telefoni laadimine

    Telefoniks siis xperia st27i. Aku sai tühjaks ja enam voolu sisse ei v6ta. Näitab et laeb, aga ilma laadijata ei tööta. Kuna mul teine veel selline, siis sai proovitud ringi visata akusid, aga kasu 0. Samas ei tööta ka enam arvuti taga. Prooviks sai mõõdetud ka trükkplaadi pealt pingeid, korras plaadil näitab esimes ja viimase vahel 4,5 midagi V ja massi ning keskmiste vahel 1,5V. Vigasel aga kesmiste ja massi vahel 3,5v. Ilmselt siis miski maha põlenud?

    Tekkis idee vedada juhe usb pesast aku toite peale, saaks vähemalt laadida? Aku sel telefonil ära ei käi, seega langeb ära ka akude vahetamise võimalus kasutamise käigus. Teine plaat muidu toimib, aga ei leia levi jällegi.

    Kaua oleks mõistlik toidet taga hoida, ilma et aku üle saaks laetud? Ideed?

    #2
    Vs: Telefoni laadimine

    Hakkab pihta. Kas meil oli teema liitiumi laadimisest kuskil juba? kui sa niiväga tahad laadida ühenda suva vana telefoni liitiumaku seest pärit kaitselektroonika ja vea need 2 juhet vana telefoni külge ja lae sellega.
    usb on 5V. aku max pinge on 4,2V. Aku sisetakistus on olematu. Laadimisvool sõltub toitekaabli jämedusest ainult. Kui sa nööd selle veel pc järgi pistad siis kui aku põlema ei lähe võid lahti saada PC toitekast(paljudel tuleb usb toide standby toite pealt), või usb juhtmest vms veel. Originaal laadija läheks tõenäoliselt kaitsereziimi kui mitte maha ei põleks. Isegi kui hangid kuskilt pika hästi odava kaabli et vool ei põleta toiteallikat läbi siis unustades aku laadima lendab see laiali.
    On oht et telefon ei lõpetanud laadimist niisama, st rike ongi aku. Selle pinge võis laadimisel langeda alla jubatu ja sellise aku laadimine on ohtlik, selle tõttu telefon seda enam ei laegi.
    Katse on võrreldav sellega kui lähed ostad poest ilutulestiku paketi, pistad selle praeahju ja pead meeles et võtad enne välja kui pauk käib.
    Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
    1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
    2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

    Comment


      #3
      Vs: Telefoni laadimine

      Mingi paar päeva olen testinud ja originaal laadijaga laeb umbes kahe tunniga kuhugi 100% juurde. Akude viga ei saa olla, kuna akusid on kaks ja kumbagi ei lae. Samas teise plaadiga töötavad mõlemad akud ilusti.

      Too laadija on andmete järgi mingi 0,5A proovisin ka korra kaabli ja 1A võimaldava toitega, siis hakkasid % liiga kiiresti tõusma.

      Comment


        #4
        Vs: Telefoni laadimine

        99% laadimispesa viga. Tartus teeme korda 24.-
        Nokia/Huawei/Sony/SonyEricsson/Motorola/LG/Samsung/Chinese MTK/Sagem

        Comment


          #5
          Vs: Telefoni laadimine

          Äkki selgitad? Pinge ju tuleb peale, seal kõrval on sellised ümmargused kohad, kus on ilmselt mõeldud mõõta.

          Kuigi mõeldes jah viimati töötas ta mul tööjuures, kus oli vaja mingeid faile arvutisse kopeerida. Siis sõitsin koju ja kasutasin seda autos mingi hiina laadijaga. Koju jõudes vaatasingi, et wtf aku tühi ja peale seda enam laadima pole hakanud.

          Ma lihtsalt ei saa aru, mis sel pesal saab viga olla?

          Comment


            #6
            Vs: Telefoni laadimine

            Esmalt postitatud whiteshark poolt Vaata postitust
            Äkki selgitad? Pinge ju tuleb peale...
            Pinge võib ju peale tulla, aga kas ta voolu ka edasi annab. Küllalt on olnud selliseid juhtumeid, kus pinge pealetulek ei ütle veel mitte midagi, kontakt peab hea olema. Võimsus kandub edasi (antud juhul siis laadimiseks vajalik võimsus), kui annab edasi pinget kui voolu.

            Comment


              #7
              Vs: Telefoni laadimine

              Kui ikka ei ole veel pihta saanud, siis praktiliselt:

              1.Võta puhastaja KONTAKT PCC (mina olen rohelise ballooniga kasutanud, maksab ca 10€) ja puhasta pesa ja pistik korralikult ära.
              2.Kui ei anna tulemust (või vahelduva eduga), siis vaheta pesa ära.
              viimati muutis kasutaja etsv56; 17 m 2014, 11:21.

              Comment

              Working...
              X