Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Originaaltoonide asendamine 3310-l

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originaaltoonide asendamine 3310-l

Probleem selline,et kui vahetan mingi originaaltooni flashis ära,siis mobla ei mängi kahte sama kõrgusega tooni,vaid ühe pika sama tooni.Muidu toimib kõik õieti.
    Kui muudetud flashi arvutis kuulata,siis on kõik OK.
    Mida võiks teha?
      Mobla: Nokia 3310
      Soft: PPMEdit 1.0
    Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
    Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Kus sa võtad teise tooni mida vahetad? Ma võtsin teise tooni sama progega teise telefoni flashist ja kopisin selles kõige alumises hex data aknas ja toimis ilusti.

Comment

ppm edit 1.0 versioon on bugine proovi ppm manageer beta 0.91 see toimim paris hasti siit saad ftp://vts.vlad.ru/pub/Software/Nokia...eta%200.90.zip
      55637792

Comment

Kus sa võtad teise tooni mida vahetad?
        Uued toonid tirisin netist.Tean küll,et need võivad ka vigased olla,kuid PPMEditiga ja Nokia LogoManageriga mängisid õieti.
        Ma võtsin teise tooni sama progega teise telefoni flashist ja kopisin selles kõige alumises hex data aknas ja toimis ilusti.
        Mina kasutasin Nokringi formaati ja vahetasin "keskmises" aknas ära.Väga võimalik,et hexdatas pausikohti polnudki.Aga neid pause hexis üles otsida/lisada... :-/
        Proovin ilmselt kuskilt hex-formaadis tõmmata ja siis asendada.
        Aitäh infi eest!!!
        ---to Maik:Aitäh sullegi!Proovin siis lähemal ajal PPMManageriga.Et PPMEdit bugine on,seda olen ka ise täheldanud,lootsin vaid,et toonide osa on korras.
        Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
        Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Working...
        X