Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

UserPort???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

UserPort???

Pindasin end arvutiga üsna Sina peal olevaks, aga ilmselt eksisin. No mitte kuidagi ei õnnestu UserPort asja WinXP peal tööle saada. Tähendab UserPort.sys on seal kus peab ning UserPort.exe'ga saab ilusti aadresse lisada/eemaldada ka, aga Nokia Flasher ver4.79 annab enne rakendamist ikkagi veateate, et esmalt peab olema UserPort installitud. Kas viga on arvuti ning klaveri vahel siiski või on mingeid tüüpnippe, kuidas asja fix'ida. Ei tahaks flashimise pärast nagu Win98SE ka installima hakata. Või oskate äkki soovitada mingit muud flash programmi, mis töötab laitmatult WinXP/2k-ga? KnokPhoenix samuti ei sobi. Jookseb hoopis pikapeale kokku...

Any ideas???

Tere tulemast klubisse  
    UserPort tõepoolest ei taha alati XP all töötada.
    Miks,selle kohta on igasugu arvamusi.Neid võid lugeda NokiaFree foorumist.
    Üks väljapakutud põhjus oli näitex ATI videodraiverid.
    Tundub küll uskumatu,aga siiski mingil määral põhjendatud.
    Olen nimelt ise proovinud kahe ATI kaardiga(Radeon7000 ja Hercules Prophet8500) ja UserPort ei tööta kummagagi.Lasin prooviks ATI draiverid maha ja UserPort hakkas ka elama. ???
     Ülejäänud soovitused UserPordi elustamiseks olen ka ära
    proovinud-ei ole aidanud.
     Ise kasutan vajaduse korral Knok`i--mis ikka teha.
    Üks variant oleks eraldi partitsioonile Win98 lasta-minu meelest liiga kohmakas lahendus.
    Teine ja veel kohmakam lahendus on moblade jaoks üldse eraldi arvuti osta(PII+Win98 ),sest paljud teised moblade proged ei tööta ka XP all,vaid tahavad 98-t.
     Vaata ka NokiaFree foorumit,võib-olla on seal miski lahenduseni jõutud.
    Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
    Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Mul enadl oli sama mure aga lahendasin asja nii et tegin 2 partitioni.Ühele Win98 ja teisele WinXP, siis buudid arviti läbi bootmagici üles siis saad valida kummaga masin üles läheb kas Win98 või WinXP.

Comment

Tere tulemast klubisse
        UserPort tõepoolest ei taha alati XP all töötada.
        Miks,selle kohta on igasugu arvamusi.Neid võid lugeda NokiaFree foorumist.
        Üks väljapakutud põhjus oli näitex ATI videodraiverid.
        Tundub küll uskumatu,aga siiski mingil määral põhjendatud.
        Olen nimelt ise proovinud kahe ATI kaardiga(Radeon7000 ja Hercules Prophet8500) ja UserPort ei tööta kummagagi.Lasin prooviks ATI draiverid maha ja UserPort hakkas ka elama. ???
        Ülejäänud soovitused UserPordi elustamiseks olen ka ära
        proovinud-ei ole aidanud.
        Ise kasutan vajaduse korral Knok`i--mis ikka teha.
        Üks variant oleks eraldi partitsioonile Win98 lasta-minu meelest liiga kohmakas lahendus.
        Teine ja veel kohmakam lahendus on moblade jaoks üldse eraldi arvuti osta(PII+Win98 ),sest paljud teised moblade proged ei tööta ka XP all,vaid tahavad 98-t.
        Vaata ka NokiaFree foorumit,võib-olla on seal miski lahenduseni jõutud.
        Oligi ramp nii, et Ati driver'id segasid UserPort'il korralikult töötamast. Asi lahendatud- tänud.

Comment

Ahaa!!!
          Aga mida sa ATI draiverite asemele panid?
          Või kuidas probleem lahenes?
          Ma kasutaksin ka meelsasti Knoki asemel RolisFlasherit...

Comment

Ahaa!!!
            Aga mida sa ATI draiverite asemele panid?
            Või kuidas probleem lahenes?
            Ma kasutaksin ka meelsasti Knoki asemel RolisFlasherit...
            1. Mul töötab kaart ka M$ op.sys driver'itega. Ja Radeon 7000 töötab kindlasti XP driveritega.

2. Ära seda RolisFlasherit nii väga ihkagi. Minul näiteks Rolis 4.79 ei teinud oma tööd korralikult ning upgradetud telefon jooksis muudkui kokku ja sada häda veel. Aga see-eest tegi knok oma töö ilusasti ära. Muidugi võisin Rolisega ka kuidagi valesti ringi käija...

Edu Sulle

Comment

Tänud infi eest!

Eelmine videokaart oli Radeon.Praegune on,nagu juba öeldud,Hercules Prophet 8500 ja arvan,et jään siiski praeguste draiverite juurde.Tootja omad ikka peaksid paremad olema.

RolisFlasher 4.79-l on minugi arust bugid sees.Samas 4.78 on küll OK.

Minu kogemuste järgi kokkujooksmine küll flasherist ei tohiks olla.Küll aga softist endast.Mul hangus kah mingi varasema softiga.Uusim on 6.07 - sellega pole veel probleeme olnud.
              Eelnev põhineb 3310-l.

Head katsetamist!

Comment

endalgi4.79 probleeme aga4.78 on kull ok kuid mina eelistan knoki
                55637792

Comment

Working...
                X