Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Sony-Ericson K750i

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Sony-Ericson K750i

    Mul on jäänud silma suht soolase hinnaga mänguasi nagu K750i.Koduleht.Mind huviatb rahva arvamus asjast eriti fotokaamera aspektist.Loomulikult fotokaaamerat ta ei asenda aga see funktsioon sellle mudeli puhul peaks olema suht asjalik.Küsimus selles kas keegi on saanud kasutada või omab antud mudelit ja räägiks oma kogemustest.Ka on ta mainitud ära auhinnaga TIPA 2005.Minule on see tundmatu auhind ja kui tõsiselt see võetav on?

    #2
    kui huvitab,siis elisa kodulehel on kasutajate kommentaarid.vali mudel k750 ja kommentaarid.

    Comment


      #3
      kui huvitab,siis elisa kodulehel on kasutajate kommentaarid.vali mudel k750 ja kommentaarid.
      Kommentaarid on läbi loetud aga ühtegi asjalikku seletust fotokaamera töö kohta ma ei leidnud peale ütluste "väga head pildid".Ilmselt tuleb lihtsalt ise ära proovida.

      Comment


        #4
        Endal kogemust pole, aga kommentaarid leiad http://www.mobile-review.com/review/sonyer...n-k750-en.shtml (ingl.) või http://www.mobile-review.com/review/...son-k750.shtml (vene k). Ka mitukümmend fotonäidet on lisatud. Väga asjalik sait.

        Isiklikult soovitaksin hoopis W800: nupud ei ole vedelad, kaasa saad 512kb mälukaardi ja paremad klapid (mis tuleks aga ikkagi välja vahetada ).

        Comment


          #5
          K750 iseenesest asjalik telefon .. pildid on nagu ikka telefonidel (mitte midagi erilist) aga ise soovitaksin nokia 6230 või 6230i-d omadustelt ja lisavarustuselt samad aga nokial käib mälukaart .. jah muidugi kui rahast kahju ei ole siis w800 on siiamaani omadustelt parim telefon mida mina näppinud olen
          MÜÜA : 10gd & BOSE kõlarid

          Comment


            #6
            K750 iseenesest asjalik telefon .. pildid on nagu ikka telefonidel (mitte midagi erilist) aga ise soovitaksin nokia 6230 või 6230i-d omadustelt ja lisavarustuselt samad aga nokial käib mälukaart .. jah muidugi kui rahast kahju ei ole siis w800 on siiamaani omadustelt parim telefon mida mina näppinud olen smile.gif
            6230'ga võrrelda seda telefoni ikka ei saa - tegemist on ikka tunduvalt uuema/parema tootega - Mälukaarte sööb kuni 4Gb'ni - Momendil on ta kaamera poolest üka parimaid.

            W800 kohta mainiks, et K750i on võimalik w800'ks flashida, kuid asjal puudub mõte, sest w800 ei oma näiteks nö. task manageri ja on üleüldse vähem funktisonaalsem telefon.

            Comment


              #7
              my bad :$.. ei pannud tähele ja ajasin sassi k700 ja k750'ne ...
              MÜÜA : 10gd & BOSE kõlarid

              Comment


                #8
                W800 kohta mainiks, et K750i on võimalik w800'ks flashida, kuid asjal puudub mõte, sest w800 ei oma näiteks nö. task manageri ja on üleüldse vähem funktisonaalsem telefon.
                Selle mõttega olen täitsa päri.

                Comment


                  #9
                  http://tigu.hk.tlu.ee/~deus/pilt2
                  pildinäidised, mida olen oma tel'ga teinud. Erinevates keskondades erinevas olekus ja erinevate käevärinatega :P

                  Telefon ühildub väga hästi arvutiga. Saab mõlemapoolset sidet rakendada. Arvutis kasutan float's mobile agenti mis näitab isegi aku temberatuuri ära h34r:

                  Menüüd on lihtsad ja kiirestiõpitavad. Oman juba 4 kuud seda asjandust
                  Peale installitud Opera ja netist saab kiirelt ja mugavalt surfida. opera võin üles lükata kuhugi kui kellegil huvi on

                  ühe korra on telefon ka korralikult kokku jooksnud nii et pidin aku tagant ära kakkuma. See juhtus nii, et tõmbasin üle BT pilti arvutisse ning samal ajal helistati mulle. Kõne sain räägitud, katkestatud aga siis hangus upload ja samuti ka telefon. Üle kaabli piltide tõmbamisel seda probleemi pole esinenud. Poest saad kaasa telefonile Data-Cable ja ka Hands-Free mille juhe mul ülitihedast kasutamisest kahjuks alla on andma hakanud mikri lähedalt või noh ... ma poel lihtsalt hoolas
                  Tilulilu asju leidub netis hulgim, eraldi mälukaart mida 64Mb kaasas. Telefon toetab mälupulka kuni 4Gb aga ametlikult on müügis veel kuni 2Gb. Mängib mp4 formaadis videosid ... mõnna :P Multimeedia pool on üldse suht tugev ja kaamera ... see on telefon siiski inimesed aga nagu näidistelt näha et kui soodne valgus ja kindel käsi, siis tuleb suht hästi välja, liiga hästi B-)

                  Mõte kiilus kinni hetkel nii et rohkem ei oskagi midagi öelda. Inuke asi mida ma kardan et võib kergelt puruneda (KARDAN) aga ei oska kinnitada.

                  Ükskord on ta veel kokku jooksnud peale seda kui siin softiga sai mägratud ... aga siis töötas power nupp veel ja sai ilma aku kakkumiseta asja ära tehtud. Hea telefon, palju funktsionaalsusi ja ka vajalikku kraami küllaga Lisaks Soni Eerikupoegade poolt hea tugi igasugu erineva softiga. (ThemeMaker jne)
                  -

                  Comment


                    #10
                    Tnx!
                    Mobiilide soft on mulle uus maailm.Oleks huvitav teada veel teisigi softe millega tasub tegeleda.Netis liigub ju palju rämpsu ja kõiki läbi uurida ei ole suurt mõtet, kui teistel juba kogemused olemas.

                    Comment


                      #11
                      MP3 on ipodi omaga võrreldav, kui mitte parem. k750i - le tuleb installida w800 soft ja osta w800 klapid. Tgelt oleks w800 mõttekam osta. Pildistaja on sama, kõik sama, aga saad klapid kaasa(head klapid puldiga) ja 512 mb mälukaardi.

                      Comment


                        #12
                        ma nagu mainisin et K750i puhul tuleb nii data-cable kui ka klapid HF kaasa EHK nö klapid! Ja miks peaks korraliku softi millegi .... mitte-nii-hea vastu välja vahetama?


                        Loe eelnevaid kommentaare. K750i on siiski juba äriklassi telefon, mitte laste mp3 player! :angry:
                        -

                        Comment


                          #13
                          Kuidas nende telefonide hindadega on.kust kõige soodsam oleks osta kui EMT klient.Nendel hind suht soolane

                          Comment

                          Working...
                          X