Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

siemens c65

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    siemens c65

    Tere kas keegi oskab aidata siukese probleemiga et tuttav ostis leitud siemens c65 ja tto telefon oli lukus ta lasi turvakoodi maha võtta aga telefonil polnud levi . kas keegi oskab öelda msi telefonil viga võib olla ? Et kas ta on mustas nimekirjas ja kui ta on mustasnimekirjas et kas saab teda kuidagi normaalseks ja palju se võib maksma minna ??? sad.gif

    #2
    trüki telefoni *#06#. Telefon ütleb oma IMEI koodi. Trüki see ümber siia: http://www.emt.ee/wwwmain?screenId=mainpag...12&language=EST
    ja sealt öeldakse, kas see telefon on varastatud. Kui on, siis on see võõras vara ja omanik otsib seda.

    Comment


      #3
      Heh võõras vara! Selle jutu peale ma lähen küll tigedaks, kuigi ei tea, et omal mõni "võõras vara" oleks, kuid kui see mõnele nii pinda käib siis võin kuhugi ka emt "s...keeramistest" kirjutada, kui mul õel tel. piistu pandi polnud see nende asigi, et see musta nimekirja panna-kas selle eest peab vereimejatele veel lisa maksma? Pange siis mulle ka hoiatus juba kirja, kuigi varastamist ei propageeri! AGA KUI ON LEITUD, mitte varastatud? Mõni on nii ülbe, et kui näiteks tagasi lähed viima, ütleb, et varastasid ja annab veel hambasse ka, mis siis-on see tänu? Hiljuti selline juhus-poodi minnes nägin letil ka mingit Siemensit, alguses mõtlesin, et mis teha-võtta ära-kuid loobusin, kaasasolnud tuttavalt küsisin, et mis tema teeks-too võttis tel. ja andis selle müüjale-poes olime muidugi ainult meie, kas see tel. ka omanikuni jõudis? Samas oleks ise võinud valida esimese numbri mis selles telefonis on ja helistanud ning küsinud omanikku-seda oleks ta teadnud nr järgi-oleks siis ise kohale läinud ja mingi "kilose" kasvõi leiutasu+aususe eest küsinud?
      -superradical-

      Comment


        #4
        Oi kurat! Veel üks asi seoses selle telefonivärgiga, et varastatud ja nii... pool tundi tagasi helistas töökaaslane, et oli talt varastatud telefon, mille väärtus u2000 raha ja käinud täna mendis-kuked olid ütelnud, et nemad enam telefone ei otsi-ei "tasuvat" ära-mis loll jutt see on? Kurat kõik on nii ülbeks läinud, et ikka täitsa finish, no hakka või ise kotijooksu tegema ja siin jahuda, et leitud telefon on kriminaalne-no ma ei leia sõnu! Kui mendid ei otsi isegi varastatud telefone ja operaatorid suhtuvad ka nii, et nemad ei tea ja ei tegele jälitamisega kes siis tegeleb? Mina mõtlen, et kui endaga juhtuks selline asi siis ainult omakohus sest eestis on kuritegevus ju NULL ilma pikema jututa pea lõhki ja asi jokk! Sellest tuleks üldse lausa eraldi teema luua, mis jama siin aetakse, et ei otsita-kuna pole tasuv? Kas inimene peaks äkki kinnipüütud kurjategija vanglasse sattumisel veel tema sealse vegetatsiooni kinni maksma? Minu arvates tuleks kõik kes juba teist korda mingi kuriteoga vahele jäävad kohapeal maha lasta! On selle kohta mingeid kommentaare?
        -superradical-

        Comment


          #5
          See, et kõigi kuritegude uurimisega ei saada hakkama on teine teema. Aga see ei õigusta mitte mingil moel varastatud kauba kasutamist, selle varjamist jne. Sellega aidatakse ainult kuritegevusele kaasa.
          Õnneks on veel rahulikult mõtlevaid inimesi, sellise suhtumisega läheks ainult asi hullemaks. Teema kinni, sest see EI ole õige koht taoliseks fleimiks.

          Comment

          Working...
          X