Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

helistamisel kaob levi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    helistamisel kaob levi

    tere!

    nimelt mul on selline probleem, et sai 2st Nokia 3100'st kokku pandud üks. ja nüüd on selline probleem, et muidu levipulgad on enamjaolt kõige kõrgemal, aga kohe siis kui helistada või kui sulle helistatakse kaob ära ja telefon kas ütleb kohe, et levi pole...või siis on kõne äärmiselt katkendlik.
    niisiis, milles võib probleem olla ja kas tuleks äkki sisemist atenni pikendada vms?


    ette tänades...

    #2
    Kõigepealt puhasta lihtsalt ära kõik SIM-kaardi ja aku kontaktid, sest helistamisel telefoni voolutarve suureneb, ära neid aga mingil juhul karesta, vaid tee seda mingi leebema vahendiga (ise tegin kunagi selle vea). Ja palun anna siin ka tulemusest teada

    Comment


      #3
      Nokia kohta ei tea, aga Ericssoniga kogemus selline, et oli sarnane viga. Sai viidud tuttava juurde parandusse ja selgus, et vist mingi vastuvõtu trans oli staatilist saanud ja omadega pooles vinnas. Vahetati ära ja kõik sai korda.

      Comment


        #4
        hehe, ennem kui jõudsin teie vastuseid lugeda, olin natukene emaplaadile tina lasknud (kontaktid olid kriibitud) ning atenni taha panin mingi kahtlase plekitüki ja praegu on kõik postid olemas ja helistamisel ei kao - ehk jääbki nii

        tänud kaasa mõtlemast igatahes

        Comment


          #5
          goddamit, üks nädala töötas levi täiesti põhjas koguaeg, nüüd jälle sama kamm :unsure:
          vot mitte ei mõista.......
          puhastamine ka ei aidanud, ja kui transistor oleks läbi olnud, siis vist poleks üldse levi ennem võtnud....mis veel võiks viga olla?

          Comment


            #6
            Saatja vahetust proovida. Vastuvõtu osa tundub korras olevat koos diplexeriga kuna levi kao ära just helistamisel mil saatja täisvõimsusel tööle pannakse.

            Comment

            Working...
            X