Ei õnnestu pilte telefonist arvutisse laadida
Android telefonist piltide laadimine arvutisse
Collapse
X
-
Kas kaabel on ikka nn. "data-cable"? Liigub ka nn. Power-kaableid, mil data sooned puudu.
Telefonis mälukaarti ja arvutis kaardilugejat pole?
Üle võrgu võiks ju ka saada.
Kui muudmoodi ei saa, siis Googli Drive kaudu ikka saab. Eeldusel, et telefonis ikka Android jookseb, kuigi ilma selleta peaks ka hakkama saama.Comment
-
Säti enda arvutisse dropboxiga süngitud kataloog ja telefonis määra piltide automaatne üleslaadimine dropboxi.
Mul on niimoodi tehtud ja see on väga mugav, teen pildi ja see on peaaegu kohe arvutis olemas.
Mõni USB kaabel käitub pisut piiratumalt, kui teine.Comment
-
Minul töötab USB kaabliga, kaabel arvuti külge, telefon lukust lahti ja arvutist on juurdepääs olemas. Kunagi sai katsetatud ka üle sinihamba aga sellega oli natuke rohkem jamamist. Androidiga võtab telefoni külge nagu mälupulga, Õunakestega oli asi keerulisem, ei leidnudki head lahendust(võimalik, et nüüd on rohkem võimalusi).Comment
-
ansroidiga on imelihtne, eab vaid seadistama mil viisil usp ühendus töötab, kas data ja laadimine või ainult laadimine.
Comment
-
Sa oled nagu partisan ülekuulamisel, infot tilgub väga minimaalselt.
Mis OS arvutis on? Windows? Kas Device Manageris on seadme ühendamisel muutust? Mõnd teist kaablit oled proovinud?
Dropboxiga saad, kui see on ligipääsetav mõlemas seadmes.
Telefonis liigutad pildid Dropboxi pilve ja arvutis võtad need pilvest ja salvestad arvutisse.
Samamoodi Google Drivega. See Drive account on sul ju niikuinii olemas, kuna telefonis on ju Google konto.
Arvutist logid ka sinna sisse ja saadki oma asju liigutada edasi-tagasi jne.Comment
-
Kui usb juhe külge panna võiks tulla variandid mis teha tahad, sealt file transfer vms. Kui ei tule siis developer optionsi alt saab sisse lülitada. Edasi arvutis file explorer ja otsid nt DCIM folderist pilte. Dropboxi ega muid äppe pole juhtmega vaja.
Ise saadan sinihambaga või telegrammi kui "pilve" tahan.Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.Comment
-
Comment
-
miks ma pean kellegile teisele, pealegi veel meretagusele, andma ülevaate oma asjadest?Comment
Comment