Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
http://www.elfafoorum.eu/faq.php
See more
See less

iPhone 15 kaup24-st

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    iPhone 15 kaup24-st

    olen dilemma ees kas tellida kaup24-st iphone 15 https://kaup24.ee/et/mobiiltelefonid...pple/iphone-15 või on kindlam minna kuskile esindusse ostma? palun kogemusi jagada

    #2
    Pigem ei soovita, väldin ise igasugu 24 lõpuga asju...

    Comment


      #3
      mina väldiks igasugust kaupa mis lõpeb 15-ga.

      Comment


        #4
        Aga saada mail Kaup24-le - et miks te müüte iphonet ja teisi tooteid 20% odavamalt kui esindused ja kas kõik garantiid kehtivad? Ja oota selle müügiplatvormi vastust, et ka siin foorumis jagada.
        Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

        Comment


          #5
          Olen ka sealt korduvalt igast nänni ostnud. Kord ostsin arvutitooli, pool aastat sai kasutatud kui hakkas ilgelt krigisema. Viisin Tallinnas Mustamäe esindusse garantiisse. Kaks nädalat hiljem sain tagasi, vahetati kogu tooli alumine krempel välja. Hakkas kahe kuu pärast uuesi krigisema ja tuli ikka omal natuke ümber teha. Nüüd juba ligi neli aastat vaikust.

          Ilmselt müüvad 20% odavamalt kuna ei pea mitmes linnas esinduspoode ülal pidama. Üks e-poe ärikas kunagi rääkis sama juttu, kui küsisin, et kuidas ta midagi nii palju odavamalt müüa saab.
          Нужно делать так, как нужно. А как не нужно, делать не нужно - Винни-Пух

          Comment


            #6
            Odavamalt, millest siis odavamat; soovitatud tootjahinnast ?

            Ma just ostsin ühe asja, sain ca 3x odavamalt ja sain veel valida ka. Võtad oma eelarvamusi tsipa vähemaks, toetad väike-ettevõtlust ja ongi.
            Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

            Comment


              #7
              Osta kaudu Sinu24 kaup jõudis küll ilusti pärale.

              Comment


                #8
                Esmalt postitatud kalju poolt Vaata postitust
                Osta kaudu Sinu24 kaup jõudis küll ilusti pärale.
                Siis ju hästi...aga omal oli paar aastat tagasi kogemus kus sai ka paar elektroonikavidinat seal soetatud ja tuli kohale pisukese viivitusega ja mõlemad osutusid praagiks..kirjas küll et tegu uutega aga kui käes siis oli näha et tegu siiski kasutatud esemetega ja kuna kohale tuli viivitusega siis ei saanud ostas pretti enam avada vaid tuli läbi ussiemmi otsida netis kontakte ja ka siis algselt nähvati et kui pretiaeg läbi siis ime emmi..aga kui mainisin et te olete ju firma siis järelikult on teil kohustus 2 aastane garr mulle anda ja teiseks on mul olemas postikviitungid millal esemed kätte sain seega kehtib ka 2 nädalane tagastusõigus kuna asi netiteel ostetud..saigi tookord siiski tagastatud õnneks...mis aga puudutab seda konkreetset kaup24-ja siis mitmed tuttavad on nänni sealt tellinud ja on pidanud hiljem pettuma..igasugu noname brändikaupa ei tasu osta millel puudub eestis n.ö järelteenindus vaid nad saadavad ise ka ei tea kuhu ja siis otsi ja oota millal asja uuesti kätte saad jne....

                Comment

                Working...
                X