Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

LM3886 võimendi projekt

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    LM3886 võimendi projekt

    Mõtlesin, et jagaks siin oma viimase projekti valmimist
    Tegu on suht klassikuga, nö gainclone tüüpi skeemiga, mis baseerub LM3886 kivil. Optimaalse investeeringu/kvaliteedi suhte saavutamiseks sai ostetud pcb + komponendid kit ebayst, 36€. See sisaldab ka eraldi plaati toite alaldi ja lüütide jaoks. Toite osas ei soovinud koonerdada, 300w toroid +-28v, 15v ja 5V. Pikka aega otsisin korpuse varianti, kuna need maksavad päris palju. Täislaiuses korpust alla 100€ väga ei kohta. Mingi aeg cad-isin isegi alumiiniumplaatidest kerakujulise korpuse, mis ühtlasi oleks radiaator ja millel ühendused oleks põhja all, kuid ka see oleks hinna poolest samasse auku läinud.Lõpuks valisin ebayst väiksema kahepoolse radikaga korpuse, olles enne veendunud, et kogu kama mahub hoolikalt planeerides sinna sisse ära.
    Korpus saabus varsti ja oh üllatust, toitetrafo on liiga kõrge. Selgus, et hiinlased on märkinud välismõõdud kui sisemõõdud. Mis teha, tagasi ka ei viitsinud saata. CNC käima ja freesisin põhja alla toroidi kujulise ava. Kui korpusel jalad alla panna, siis trafo jääb pinnast u. 5mm kõrgusele.
    CNCga lõikasin ka toitelüliti ava ja graveeringu esipaneelile. Muide, hiina alumiinium on täielik crap freesimiseks. Jube lihtsalt mätsib tera ära.

    Seni olen katsetanud seda oma eelmise audioprojekti, Visaton Studio 2 kõlaritega ja olen ülimalt rahul. Amfitonist on suur-suur edasiminek. Kuulan Fujitsu-siemens htpc taga, millel jookseb OpenElec.
    Pilte ka: https://goo.gl/photos/MNdYy7k6n9nuTxPv6
    Allkiri.

    #2
    Vs: LM3886 võimendi projekt

    Endal ka plaanis üks lm3886 või d-klassi võim ühe Technicsi kesta sisse aretada. Küsimus oleks milliselt ebay müüjalt tellisid.
    Maailm oleks puhas ja süüta
    kui poleks õllejogurtit
    - Õ.Õ.

    Comment


      #3
      Vs: LM3886 võimendi projekt

      Find many great new & used options and get the best deals for Lm3886 Amp Board Rectify Filter Lm3886tf Kit at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!
      Allkiri.

      Comment


        #4
        Vs: LM3886 võimendi projekt

        Vanasti kasutati alumiiniumi lõikamisel, puurimisel, freesimisel piiritust. Väga puhas läikv lõige jäi, mingit tera mätsimist. See lihtsalt kogemustest. Edu!

        Comment

        Working...
        X