Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Lihvpingi ehitus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Lihvpingi ehitus

    Tere! plaanis teha omale lihvpink mis moodi saaks teha ketta mille saaks puuri padrunisse koos võlliga kinnitada milline võiks olla võll mis kinnituks ketta külge? Mis moodi seda võlli kinnitada?

    #2
    Vs: Lihvpingi ehitus

    Võll peaks olema kettale tsentreeritud, et vältida loperdamist ja viskamist. Võll võiks olla kolmkant kui puuripadrunisse kinnitada.

    Kas selline lahendus ei sobiks: lõikad liivapaberist ketta, kleebid selle tugevale alusele (teisele kettale), teed keskele ava, keerad käial käiakivi kinnituse lahti, asetad just valminud uue ilusa lihvketta käiakivi peale, keerad kinnitusjubinad tagasi ja ongi valmis.
    http://hparchive.com/
    https://worldradiohistory.com/index.htm

    Comment


      #3
      Vs: Lihvpingi ehitus

      Seda mida teha tahad, müüakse poes ka, nii jäika kui painduvat varianti. Aga kui ise teha, siis: võtad kaks vineeritükki, teed enamvähem ümmarguseks. Ühele keskele väiksem auk, teisele suurem. Liimid kokku, pressi all. Võtad polt+mutter, paned läbi augu, keerad kinni. Kui poldi pea ulatub liiga välja, on vaja veel üks vineeriketas juurde liimida. Paned poltipidi trelli sisse. Treid serva ümmarguseks. Liimid liivapaberi peale. Valmis. Kui liivapaber ära kulub, liimid järgmise otsa, pressi all, ilma poldita. Lihtne.

      Comment


        #4
        Vs: Lihvpingi ehitus

        Tere! Saatuse tahtel olen saanud omale uue elektrimootori ja rihmarattad siis hakkan varsti seda ehitama. Sellise siis http://www.youtube.com/watch?v=kWtQD...681&playnext=2

        Comment


          #5
          Vs: Lihvpingi ehitus

          Tere! Lihvpink on põhimõtteliselt nüüd valmis.

          videod

          Med YouTube kan du se populære videoer, kose deg med favorittmusikken din og laste opp ditt eget innhold – og dele det med familie, venner og resten av verden.




          Comment


            #6
            Vs: Lihvpingi ehitus

            Pinki pole alles lammutasin ära,sest mootor mis oli peal see küpses läbi kahjuks! Aga Nüüd on plaanis teha korralikum pink millel on peal rullik ,et saab lauda nt lihvida. Kõrvale panen lihvketta.

            Comment

            Working...
            X