Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Elektriauto ehitus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Vs: Elektriauto ehitus

    Nojah, nii saab küll, aga sedalaadi asja autoks kvalifitseerida mina ei oskaks. Ja muide, oma õuele sellist ka ei laseks, see keerab pööramisel muru tuksi. Ja seab ka loodava lahenduse juhitavuse paraja küsimärgi alla.

    Kui aga ikka juhtub asi nimega differ, siis on see möödapääsmatu et nn tagumised poolteljed peavad olema muutuva pikkusega - mis säilitab siis diffri väljuvate võllide laagreid, kuid muudab sellise tagasilla rööpes püsimise võimatuks. Või tuleb olla pidevas valmisolekus diffri laagrite vahetuseks. Ma ei tea hetkel ühtegi seeriaviisilist diffri lahendust kus differ oleks kere küljes liikumatult ja tema laagrid hoiaksid ka rattaid paiga.
    Kaasaliikuva diffriga on küll olemas niisuguseid, näiteks Jeep Dana 35c tagasillad, kus pooltelgi ei hoia telje otsas kinni mitte miski, seda tehakse diffri sees kus pooltelje võlli otsast käib läbi nn C-clip. Telje otsas on vaid tugilaager mis toetab pooltelje otse sillatala korpusele ja simmerling sillaõli kinnihoidmiseks. Kuid siin rändab differ sirgelt kaasa mõlema poolteljega, muidu ei toimiks see kuidagi.

    Võistlusautol muidugi, vahetatakse kõik vajaminevad puksid, liigendid ja kardaaniristid enne uut võistlust ära, kuid kui tegemist on on-road sõidukiga, mis peab liikuma ka kõvakattega teedel... - lukksepp saagu su nimeks .
    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
    Konfutsius

    Comment


      Vs: Elektriauto ehitus

      Difrit ei juhtu - kindel plaan oon teha igale rattale oma mootor. Liiatigi need 10kw mootorid on suhteliselt odavad. Reduktorile, mis on ka suures osas CAD-is valmis, tuleb väljundvõllile üsna substantiaalne laagerdus axial thrust laagritega.
      Axial Flux Motor,BLDC motor,Axial Flux Brushless Motor,Axial Flux BLDC Motor,regenerative braking controller, EV battery,brushless joystick controller,joystick brushless controller, FOC controller, Field Oriented Control,EV motor,brushless motor,brushless hub motor,wheelchair brushless controller,electric motorcycle,Golden GMX,high torque motor, brushless motor controller,regenerative braking,LiFePO4 battery,cruise controller,MX-36C-EB,MX-48C-EB, bike conversion kit,electric wheelchair,HyperTorque Motor,wheelchair joystick controller, golf trolley,golf cart , electric bicycle, sensorless motor controller, wheelchair joystick controller,e-bike,scooter,LiFePO4 battery,motion control,motorized wheel,Golden HyperTorque>
      Allkiri.

      Comment

      Working...
      X