Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Pesumasin Candy C2-186 S ei lase vett sisse

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Pesumasin Candy C2-186 S ei lase vett sisse

    Tere. Masin ise selline suht vähe töötanud ja ei raatsiks kohe ära visata ning uue järgi tormata. Probleem ise selline, et põhipesu programmidega ei tule veeklapile pinge peale. Klappe on kaks ja kui lülitada lisaloputus või mõni muu lühike programm, siis töötab teine klapp ja kõik toimib. Pikkade programmide puhul masin hakkab rõõmsalt trumlit keerutama, aga vett keeldub võtmast. Klapp ise töötab, juhtmed terved. Klapi juhtmed tulevad juhtplokist esialgne kahtlus on sellel. Või on veel variante? Plokil ka mingi prose moodi asi peal ja pidi olema kuulu järgi programmeeritud. Kas Lääne-Virumaal on ka inimest, kes selle plaadi hingeeluga tuttav on ja saaks kontrollida. Rakvere kodumasinate remontijad ülesid, et neil pole tarkvara selle tegemiseks. Ja lõpuks kas sellel punnimisel üldse mõtet on, kuigi hing on selle moodsa tänapäeva trendi vastu, et asi kohe ära visata ja uus osta? Siin kogemustega mehi on, äkki keegi viitsib mõne rea visata. Tänu juba ette.

    #2
    Vs: Pesumasin Candy C2-186 S ei lase vett sisse.

    Äkki viga nivoo anduris, või nivooanduri toru ummistunud.
    MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
    KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

    Comment


      #3
      Vs: Pesumasin Candy C2-186 S ei lase vett sisse.

      Toru ise terve ja käib läbi, filtris olev vesi muliseb puhumise peale, nivooandur teeb ise 1 plõksu kui sisse kergelt puhuda. Andur ise 4 klemmiga, üks on vaba. Ja huvitav on see, et osade programmidega töötab ja osadega mitte. Anduril kirjad Typ 760 423*05 761480 315 91201693 140/107 Kas võib testriga kallale minna?
      viimati muutis kasutaja mootor; 20 m 2016, 09:59. Põhjus: Lisa

      Comment


        #4
        Vs: Pesumasin Candy C2-186 S ei lase vett sisse.

        Testriga kallal käidud. Leidsin ühe vene lehe http://www.elremont.ru/stirm/st_eng/...113.php#glava8 ja selle järgi on tasemeandur korras. Veel ideid?

        Comment


          #5
          Vs: Pesumasin Candy C2-186 S ei lase vett sisse.

          Võib teema lõpetada, viga peitus küttekehas mis ilmselt kuigipalju lekkis ja juhtplaat ei lasknud klappi avada. Aitähh kõigile kes vaatasid!

          Comment

          Working...
          X