Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Nõukaaegne õunapurustaja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Nõukaaegne õunapurustaja

Oskab keegi öelda, mis lüliti sinna käib? Sai ühest majapidamisest selline ära toodud kuid lülitit polnud küljes.

Vs: nõukaaegne õunapurustaja

Seal (minu isendil) on fikseeruv punane ON nupp, mille all hoidmisel antakse käivitusmähisele pinge.
    Teine on must OFF nupp.
    (Tegelikult on need vene keelsed vkl. ja võkl. aga mul kirillitsat klaveril pole.)
    Head susserdamist !

Comment

Kolme kontaktipaariga lüliti jah, keskmine avaneb koheselt uuesti kui sisselülitusnupp lahti lasta ja ergutusmähise vool katkeb.

Comment

Leidsin kodust sellise lüliti ainult kahe nupuga http://www.avito.ru/samara/oborudova...s-10_378846617

Mismoodi selle ühendamine käib ehk siis mis juhe kuhu? taga on mõlema lüliti küljes 4 klemmi ning nupud omavahel juhtmega ühendatud. Klemmidel siis 2x6A, 500V ja 220V.

Comment

Selle nupuga pole sul mitte kõige vähematki peale hakata. Vajalik on http://sovietchest.ucoz.ru/publ/64-1-0-2347
          Sellest lülitist oli ka teine versioon, kus keskmine kontaktipaar samuti fikseerus, see on samuti antud juhul kasutu.

Või on sul äkki mingi kolmefaasiline mootor sinna purustajale peale juurutatud?

Comment

Saab teha ka nende nuppudega, kui lisada kontaktor või relee 230V AC.
            Head susserdamist !

Comment

Masin originaalis seega ei ole kolmefaasiline. Härrased kindlasti oskavad öelda, kus kohast ma sellise lüliti leida võiksin? Õunategu ootab juba ning Kurtna laat veel kaugel

Comment

Esimene ettejuhtuv lüliti või tumbler ja sinna kõrvale lisaks tagastuv surunupp käivitamiseks. Ise peab meeles pidama et kohe peale sisselülitamist ära ei unusta ja seda viimast ka vajutad, muidu varsti suitseb.

Comment

Esmalt postitatud jrgen20 poolt Vaata postitust
                  Härrased kindlasti oskavad öelda, kus kohast ma sellise lüliti leida võiksin?
                  Originaali leiad kas muuseumist, komisjonipoest, täikalt, riiulilt, prügimäelt, naabrimehe käest, ... - valik on lai.

Aga jah, kõige lihtsam on sul endal sinna midagi käepärast asemele juurutada. Kui tundub, et ei saa hakkama, pöördu mõne asjatundja poole. Kasvõi mootori juhtmete tuvastamiseks on ju ikka vaja keegi kohapeale kutsuda.

Comment

Sinna peaks saama külge aretada külmkapi käivitusrelee. Külmkapil samuti käivitusmähisega mootor.
                    MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
                    KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

Working...
                    X