Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

NiMH testimine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    NiMH testimine

    Millist müügilolevat testrit soovitate aku eluea testimiseks? Kodus hulga erinevate ajastute akusid aga tahaks nende seisukorda teada.Tavaline patareitester 'täis-tühi' selleks ei kõlbaks vaja just teada mahtuvuse seisukorra kohta.Kuid karta on ,et need on vist kallid väga.Üks viide kus hädapärasel meetodil õpetab testima http://www.arvutikasutaja.ee/artikkel.php?lk=3&id=245

    #2
    Vs: NiMH testimine

    Spordikaubad, merele ja ujulasse.

    Spordikaubad, merele ja ujulasse.

    Comment


      #3
      Vs: NiMH testimine

      hobbyking.com pakub laias valikus intelligentseid laadijaid. plussiks erinevate akutüüpide laadimisvõimalus ja mitmetel veel ka USB kaudu võimalus monitoorida. hinnad on suht ok ja saatmine oli mul ca 10% kauba väärtusest. endale tellisin sealt GT power toote, mille laadimisvõimsus on enimalt 200W ja tühjendamine 25W. hind oli vist kuskil 70$. isegi DealExtreme müüb mingeid intelligentseid asju, aga nende kohta pole viitsind eriti uurida.
      sellise isendiga teed akule kõigepealt ühe täistsükli(tühjaks-täis) ja seejärel määrad laadimisvoolu nulliks ja tühjendad akut soovitava vooluga. saab päris hea info enargiakogusest, mis akusse mahub. kui monitooring on olemas, siis selle logifaili kaudu saab ka täistsükli tegemisel aku kohta päris palju infi. reeglina ei ole neil laadijatel kaasa olev soft eriti asine, aga kuna väljastatav info on suht standartne, siis võimalus netist sikutada tasuta muid progesid, mis asisema pildi annavad.
      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

      Comment

      Working...
      X