Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

vool kadunud ühest toast

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #61
    Vs: vool kadunud ühest toast

    2 harukarpi olen korteris üles leidnud nüüdseks, ja on ka teada, milline soon on katki (faas muideks, peale 2. harukarpi kuskil seinas). Seinte seest juhtmeid otsiv aparaat näitas 2 harukarpi hädiselt kätte, aga kolmandat me ei leidnudki, kõik kaablid jooksevad vist naabrite poolel.

    Comment


      #62
      Vs: vool kadunud ühest toast

      vene ajal paraku tehti ka seda, et veeti kahe korteri kaablid korraga, kuna siis pidi vahem kanaleid raiuma ja sai pikemalt kaarte mangida, viina visata vms.
      naaber ilmselt oma seinasisse sind lohkuma ei luba. tegelikult on voimalus olemas, et naaber pani pildi seinale ja kogematta tabas sinu kaablit(seina sees olev kaabel ilma fuusilise mojutuseta naljalt ise labi ei pole). plastkestaga drelliga ei pruugi sellest arugi saada. ise ilen ca 10 kaablit labi puurinud. onneks ei ole litakat saanud.
      uue elekrtisusteemi ehitamine, nagu ilmselt ise tead, odav ei ole. samas uks tuba korraga ei ole ka mingi tappev summa. seega, kui tuba pime on voiksid sellest alustada, et see tuba endale korraliku juhtmestiku saab.
      vea tuppa kilbist uus kaabel(void ka pistikutele ja valgustusele eraldi) ja tee korralik susteem. seina lohkumine kaablileidmise eesmargil ei ole lihtsam/odavam ja pealegi saad parast rahuliku sudamega magada
      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

      Comment

      Working...
      X