Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

oh need trafod

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    oh need trafod

    äkki keegi avitab väheke rumalat. nimelt on 3faasiline trafo (kolmnurk-kolmnurk) 690/400 asendada kolme 1faasilise trafoga 690/400. ise pole just trafode teooriaga tegelenud ja üldse teemas nõrk, siis kas ühendada need kolm kõik kolmnurka mõlemalt pool (primaar,sekundaar...) (kuigi nad ei paikne ühisel südamel) või tuleb need kahe faasi vahele panna ning tarbija lihtsalt sekundaari a,b oste vahele. muidu süsteem 3x690. sest noh, 3f oleks l1,l2,l3 sisendiks klemmi ja välja võtta l1,l2,l3,kuid nüüd 1faasilistega oleks 3 korda a,b st. 6 klemmi st. 3 enam ning tarbijal on täpselt klemmi l1,l2,l3 jaoks. seega kuhu ülejäävad 3 jäävad?

    tunnistan äärmis võhiklust teemas

    #2
    Vs: oh need trafod

    Paiguta need trafod kõrvuti ja ühenda nii primaar kui sekundaar kolmnurka - muidu saad valed pinged. Aga kolmnurka ühendamisel jälgi, et ei tekiks silmust, st. et juhtmed olgu ühes sirges kimbus. Vastasel juhul tekib kerge lühiskeerd.
    Peale ühendamist proovi tühijooksul pingeid ja tühijooksuvoolu ning vaata kas need enamvähem klapivad trahvode nimiandmetega. Voolutangid ja tester abiks.

    Mis võimsustega tegemist ? Kui sa tunnistad oma võhiklikkust, siis tasuks tegelikult lasta see töö teha proffidel, sest 690V on ikka väga eluohtlik.

    Comment


      #3
      Vs: oh need trafod

      Kindlasti oleks lihtsam aidata, kui täpsustaksid seda kummalist projekti.

      Comment

      Working...
      X