Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Laevalgustile mitu režiimi, ühest toitesoonest

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Laevalgustile mitu režiimi, ühest toitesoonest

    Kas on mingi komponent(valmis tükk), mis võimaldaks ühest soonest toidetavas laevalgustis panna põlema üks, või kaks pirni.
    Võiks olla mingi ümberlülitav relee või midagi, mis iga kord toite saades vahetab kahe kontaktipaari vahel. Ehk siis kui panna laelamp põlema, hakkaks põlema üks pirn. välja lülitades ja uuesti sisse lülitades hakkaks põlema 2pirni. siis jälle välja ja sisse lülitades 1 pirn jne

    #2
    Sammvalija:
    Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

    Comment


      #3
      Lakke kaks led-pirni rööbiti, millest üks ei sütti, kui temaga jadamisi diood. Seinale 2-ne lüliti, millest üks lülitab lakke pinge läbi dioodi. Mul selline lahendus juba aastaid.
      Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

      Comment


        #4
        Kindlasti on olemas, see ju lihtne loendur(viidet kahjuks pakkuda pole). Mul näiteks köögi laelamp kolme reziimiga, lülitan sisse on kollaka tooniga valgus, vajutades nüüd kiirelt välja ja sisse tagasi, tuleb normaalne valge, uuesti sisse välja lülitades muutub valguse toon sinakaks (Kui ostsin, mõtlesin, et mis jama see on, et karbil kolm värvustemperatuuri). Võid uurida Dali valgustuse juhtimis kontrollereid, äkki nende hulgast leiad.

        Comment


          #5
          Dali natuke overkill ei ole?

          Comment


            #6
            Kiire klõpsimisega lülitamisega leidub ka 3 erinevat valgustugevust andvaid pirne. Paned valgustisse küll 2 pirni kuid lüliti klõpsimisega saad 3 erinevat valgustugevust. Mul söögilaua kohal 5 pesaga valgustis sellised ja kõik käib läbi 1-se lüliti.

            Comment


              #7
              Esmalt postitatud trebla poolt Vaata postitust
              Kiire klõpsimisega lülitamisega leidub ka 3 erinevat valgustugevust andvaid pirne
              Tähendab sellised pirnid on müügil? Millisest poest ja kuidas neid küsida? Mul omal on põrandalambis selline pirn, mille valgustugevust ja värvustemperatuuri saab väikesest puldist sujuvalt muuta. Sisse ja välja lülitada muidugi ja veel 60 s viitega välja lülitada,

              Comment


                #8
                3 step dimming peaks olema märksõna. Arvan, et ostsin 3+ aastat tagasi Haabersti Bauhausist. Airami kirjadega olid.
                Sarjan lamppujen himmentäminen ei voisi olla helpompaa! Et tarvitse sähköasennusta tai himmentimiä. Lamppujen valotasoa voi kontrolloida tavallisella kytkimellä. Lamput syttyvät aina ensin täydellä valoteholla. Kun valokatkaisija käytetään OFF-tilassa ja painetaan kolmen sekunnin kuluessa uudelleen ON-tilaan, voi lampun valotehoa säätää portaittain. Ympäristöystävällisiin pahvipakkauksiin on merkitty hehkulamppuvastaavuus, joka helpottaa kuluttajan valintaa. Tekniset tiedot on esitetty selkeästi.
                viimati muutis kasutaja trebla; 11 m 2023, 13:28.

                Comment

                Working...
                X