laki eemaldamine trükiplaadilt

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • andresv
    Liige
    • 08/2004
    • 98

laki eemaldamine trükiplaadilt

Oleks vaja mõningajid joote kohti üle joota, kuid kogu plaat on katetud selle lakiga. Küsimus oleks, et kuidas seda lakki sealt kõige lihtsamini eemaldada saaks.
  • tanker
    Liige
    • 08/2002
    • 595

Äkki leiad siit lahenduse:

Otsing on inimese parim sõber

Comment

• ats
      Liige
      • 05/2004
      • 1087

Oleneb lakist.
      Mina teen küünelakiga ja pärast eemaldan seda atsetooniga.

Comment

• Elektrik
        Liige
        • 02/2003
        • 3153

mis Sa tast eemaldad? seni kui Sa seal jootekolviga sõelud on see lakk Sul sealt sulanud ja hakka aga jootma

Comment

• sahtel
          Liige
          • 02/2003
          • 839

Originally posted by Elektrik@Aug 16 2004, 22:00
          mis Sa tast eemaldad, seni kui Sa seal jootekolviga sõelud on see lakk Sul sealt sulanud ja hakka aga jootma :lol:
          eino, kui sul läheb nii kaua jamamisega et pole vaja lakki eemaldada et kuumutamisega tuleb lakk maha siis tuleb vist ka trükiplaadi rajad maha <_<
          ise olen proovinud noaga kraapimisega suht talutava tulemuse saab

Comment

• Elektrik
            Liige
            • 02/2003
            • 3153

Originally posted by sahtel+Aug 17 2004, 03:01--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (sahtel @ Aug 17 2004, 03:01)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Elektrik@Aug 16 2004, 22:00
            mis Sa tast eemaldad, seni kui Sa seal jootekolviga sõelud on see lakk Sul sealt sulanud ja hakka aga jootma :lol:
            eino, kui sul läheb nii kaua jamamisega et pole vaja lakki eemaldada et kuumutamisega tuleb lakk maha siis tuleb vist ka trükiplaadi rajad maha <_<
            ise olen proovinud noaga kraapimisega suht talutava tulemuse saab [/b][/quote]
            njah seda küll :S

Comment

Working...