Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Auto ventiLAATOR 220 V pealt tööle

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Auto ventiLAATOR 220 V pealt tööle

    Tere, selline küsimus, et kas ja kuidas oleks võimalik 12V auto radiaatori jahutusventilaator 220V pealt tööle saada? Oomipoes on müügil igasugused AC ja DC toitemoodulid mille väljundpinge on 12V kuid kui oluline on jälgida nende väljundvõimsust ja väljundvoolu, kui ventilaatori kohta need andmed puuduvad? Kodus on üle ka üks 400w arvuti toiteplokk, kas sellega oleks võimalik midagi peale hakata? Ise midagi ühendama ei hakka, kuna vajalikud teadmised puuduvad, vaid teen lihtsalt eeltööd, et vajalikud asjad soetada ja kellegil asjapulgal lasta teha ühendused.

    #2
    Re: Auto ventikas 220v pealt tööle

    Mõõda ära ventika vool 12V süsteemis (autoaku). Siis on teada tarbitav vool. Hea oleks ka ära mõõta käivitusvool, see on tunduvalt suurem.

    Comment


      #3
      Vs: Re: Auto ventilaator 220 V pealt tööle

      Oleneb, kui suurt ventileerimise kiirust vaja on. Kui sama kiire kui autol, siis peab toiteplokk vähemalt 15 - 20 amprit väljastama.

      Mul on auto ventilaator õhuaknal, et suvel tuulutada. Toiteks veneaegne akulaadija BA-2. Paras kiirus on 6V piirkonnas kahe kolmandiku peal, 12 voldiga tahab aken lendu tõusta.
      73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
      ATiP1pN4XeM

      Comment


        #4
        Vs: Re: Auto ventilaator 220 V pealt tööle

        Kas on mingi eriline põhjus,et just autoventikas peab olema?Selline 12V/20A toiteplokk võib maksta rohkem,kui 220V ventikas.
        Vana helitehnika remont Pärnus

        Comment

        Working...
        X