Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Õue-jääpurikatel 1/6 LEDe pimedad

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Õue-jääpurikatel 1/6 LEDe pimedad

    Sai eile õhtul pandud siis ühed 16m pikkune 500 LED-iga "purika" komplekt maja külge külma ilmaga. Paigaldamise käigus "sirutasin" vähe neid "purikaid" ja ühe LED-i juures käis prõks ning hakkas jamama(kord põles see sama juhtmeriba 7 LED-iga ja kord mitte kuid õuest ära tulles jäi kuni magama minekuni põlema). Täna hommikul hakkas siis vilkuma juba 14 "purikat" ning lõunaks olid need 14 "purikat 70 LED-iga juba pimedad. Esimese ja eelviimase "purika" esimese LED-i küljes on eeldatavasti takisti kui olen netis kolades õiesti aru saanud.

    Küsimus nüüd siis selline et kas selle sama 9. "purika" tõttu on kõik pimedad või peaksin viga otsima mitmest kohast? Tegelikult nad päris pimedad pole vaid hõõguvad vaevu märgatavalt. Mõnest kohast veel murdus ka isolatsioon lõpu poole aga seal probleemi pole. Tegu on nende juhtmetest moodustatud "jääpurikatega" mitte nende plastik torudes olevatega.

    Parimat!
    Sven
    No ikka täitsa nukas, kagunukas!

    #2
    Vs: Õue-jääpurikatel 1/6 LEDe pimedad

    olen sarnaseid purikaid putitanud, olid need eelnevalt umbes kolm aastat töötanud, viga oli oksüdeerunud ledi jalgades, teatud niiskus oli oma töö ära teinud. korda sai kui ledi ümbris maha lõigata (tavaliselt oli pealt näha pruunikat värvi) ja kas läks leed vahetusse, või oli võimalik seda veel üle joota, peale parandamist peab uus termorüüs peale sulatada. igas sektoris oli 7 leedi järjestikku.

    Comment

    Working...
    X