mul on selline kysimus: kas on mingit sellist transistori taolist asja mis nagu baasi(või mingisse muusse sarnase ylesandega jalga) - või + impulsi lastes siis nagu emitte ja baas avaneksid kui tingimus on selline et baas võiks olla erinev yhel reageerib - ja teisel + impulssidele kuid emitter ja kollektor oleksid siis nagu sellised millel siis nagu vahet ple mis vool neisse sisse tuleb et töötaks nii +'i kui ka -'ega või kui äkki oskab keegi midagi muud siis soovitada võib ka olla mingi mikroskeem.
transistor
Collapse
X
-
Sildid: Puudub
-
-
mul on selline kysimus: kas on mingit sellist transistori taolist asja mis nagu baasi(või mingisse muusse sarnase ylesandega jalga) - või + impulsi lastes siis nagu emitte ja baas avaneksid kui tingimus on selline et baas võiks olla erinev yhel reageerib - ja teisel + impulssidele kuid emitter ja kollektor oleksid siis nagu sellised millel siis nagu vahet ple mis vool neisse sisse tuleb et töötaks nii +'i kui ka -'ega või kui äkki oskab keegi midagi muud siis soovitada võib ka olla mingi mikroskeem.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Comment
-
on selline tykk lased 1 jalga ytleme et - impulsi ja tra avab yhendab oma 2 ja 3 jala ära(nagu transistor). Aga ma et taha m ingit npn ega pnp vaid nt ppp või nnn
vähemalt nii sain mina aru:PElu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
ah jah no muidugi suured tänud no krt kyll ma ei saa aru mix ma ise selle peale ei võinud tulla :-X aga noh sellele aitas kaasa muidugi ka see et ma ei teadnudgi sellise tyki olemasolust:PComment
-
...aga ma et taha m ingit npn ega pnp vaid nt ppp või nnn- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!Comment
Comment