Sai tellitud ja pika ootamise järel ka kättesaadud 100 tükki lede.Pidid olema eriti valged ja mis kõik veel. Ledidel juba tehasest juhtmed küljes ja takisti vahel et saaks kasutada 9-15 V juures. Kuid kasutades neid nüüd 12V juures on need pimedamad kui odavad jõulukuuse omad isegi. Ledide andmed olid:
pecifications below for WARM WHITE
Mõõtsin üle ja sain et vahel on 470 oomine takisti, ledini jõuab 2,8 V ning töös tarbib led 20-30 mA vahel. Nüüd vaidlen müüjaga ning ta ütleb et 470 oomine takisti ongi õige ja viga minus. See kui ma panen ledi alaldi taha mis annab välja 0-2A ja 12v või autoaku taha on vale. Ma pean kasutama täpselt 12v ja 100mA alaldit et need ilusti põleksid. Proovisin isegi järgi 32V lasin sisse ja ei mingit muutust ega isegi mitte läbipõlemist. Mina väidan neile et peaksid olema 100 oomised takistid ja ledini peaks jõudma kuni 3-3.6 v ning 100 mA. Nemad väidavad et ledid vastavad kirjeldatule ning on testitud. Kuna olen elektroonikas natukene võhik siis äkki keegi aitaks. Kellel on õigus nende andmete põhjal, Hiinlastel või minul.
pecifications below for WARM WHITE
- Source Material:InGaN !
- Emitting Colour: 12VDC 10mm
- LENS Type:Water clear
- Color Temperature: 3000-3500K Natural White
- Luminous Intensity-MCD: Min: 260,000mcd Max: 280,000 mcd
- Reverse Voltage:5.0 V
- DC Forward Voltage: Typical: 9V Max: 15V
- DC Forward Current:100mA
- Viewing Angle: 40 degree
- Lead Soldering Temp:260°C for 5 seconds
- Brightest 10mm you can buy
Mõõtsin üle ja sain et vahel on 470 oomine takisti, ledini jõuab 2,8 V ning töös tarbib led 20-30 mA vahel. Nüüd vaidlen müüjaga ning ta ütleb et 470 oomine takisti ongi õige ja viga minus. See kui ma panen ledi alaldi taha mis annab välja 0-2A ja 12v või autoaku taha on vale. Ma pean kasutama täpselt 12v ja 100mA alaldit et need ilusti põleksid. Proovisin isegi järgi 32V lasin sisse ja ei mingit muutust ega isegi mitte läbipõlemist. Mina väidan neile et peaksid olema 100 oomised takistid ja ledini peaks jõudma kuni 3-3.6 v ning 100 mA. Nemad väidavad et ledid vastavad kirjeldatule ning on testitud. Kuna olen elektroonikas natukene võhik siis äkki keegi aitaks. Kellel on õigus nende andmete põhjal, Hiinlastel või minul.
Comment