Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

LEDid Hiinast

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

LEDid Hiinast

Sai tellitud ja pika ootamise järel ka kättesaadud 100 tükki lede.Pidid olema eriti valged ja mis kõik veel. Ledidel juba tehasest juhtmed küljes ja takisti vahel et saaks kasutada 9-15 V juures. Kuid kasutades neid nüüd 12V juures on need pimedamad kui odavad jõulukuuse omad isegi. Ledide andmed olid:
    pecifications below for WARM WHITE

• Source Material:InGaN !
    • Emitting Colour: 12VDC 10mm
    • LENS Type:Water clear
    • Color Temperature: 3000-3500K Natural White
    • Luminous Intensity-MCD: Min: 260,000mcd Max: 280,000 mcd
    • Reverse Voltage:5.0 V
    • DC Forward Voltage: Typical: 9V Max: 15V
    • DC Forward Current:100mA
    • Viewing Angle: 40 degree
    • Lead Soldering Temp:260°C for 5 seconds
    • Brightest 10mm you can buy

Mõõtsin üle ja sain et vahel on 470 oomine takisti, ledini jõuab 2,8 V ning töös tarbib led 20-30 mA vahel. Nüüd vaidlen müüjaga ning ta ütleb et 470 oomine takisti ongi õige ja viga minus. See kui ma panen ledi alaldi taha mis annab välja 0-2A ja 12v või autoaku taha on vale. Ma pean kasutama täpselt 12v ja 100mA alaldit et need ilusti põleksid. Proovisin isegi järgi 32V lasin sisse ja ei mingit muutust ega isegi mitte läbipõlemist. Mina väidan neile et peaksid olema 100 oomised takistid ja ledini peaks jõudma kuni 3-3.6 v ning 100 mA. Nemad väidavad et ledid vastavad kirjeldatule ning on testitud. Kuna olen elektroonikas natukene võhik siis äkki keegi aitaks. Kellel on õigus nende andmete põhjal, Hiinlastel või minul.

Vs: Ledid Hiinast vaja kiiret abi

Esmalt postitatud raix000 poolt Vaata postitust
    Pidid olema eriti valged ja...
    Mina sain nii aru, et see "Super Bright" tähendab tootjat/müüjat, mitte aga, et LED palju valgust välja annaks?

Comment

Nimi nimeks. Ostsin ikka andmeid silmas pidades. Kui mcd ümber luumeniteks konverteerida ja tavalampidega võrrelda siis peaks olema palju valgem kui näiteks üks kiip 5050 ledi mida mul ka kodus on ja mis on saadud ledidega võrreldes ikka päris valged. Aga millest siis minu mõõdetud 20-30mA tarve kui andmetes 100mA kirjas ning miks ei põle led läbi isegi 32V juures kui lubatud max 15V. Samas ka online arvutused mida kasutasin annavad vajalikuks takistiks vaid 80-100 oomi. Mul igatahes juba juhe koos

Comment

Hiina 3mm/5mm/10mm LED'id, mis on misiganes konfis, ei ole töötamiseks 100mA peal.
        Lihtsalt ei ole.
        20-30mA on reegel.
        Pane selle toote link siia.
        Vaatasin kõiki ettejuhtuvaid: esimeses tabelis on 100mA väljatoodud, alumistes on absoluutsetes maksimumides 25mA, ja 100mW.
        Hiinapoistega võidki vaidlema jääda, ennast valeks nad ei valeta. Äärmisel juhul saad 10-tükise partii tasuta, ning samu asju.

Lahendus: kiirelt ja odavalt ei saagi, pead nuputama.
        Erilahendused.
        PS või mail.

Comment

Peaksid olema need:

Kiirelt ja odavalt ei tahtnudki. Tahtsin vaid tööd kokku hoida, oleks pidanud ikka ledid ja takistid eraldi võtma, lihtsalt kogus oli suur ja ei viitsinud pärast neid jootma hakata. Esitan kaebuse sel juhul ja nõuan raha tagasi

Comment

Kunagi sai selliseid 10mm LED-e osta.ee-st ostetud. Need töötavad reaalselt 100mA vooluga. Pane 100 oomine takk 12V puhul vahele ja asi töötab nii nagu peab.
            Teine asi on see, kui müüdi sulle tavaliseid 20mA LED-e, mis on 10mm kuplisisse pandud, siis jah, kehvad lood.

Comment

Tjah. Tünni said.
              Kaubaga ja hinnaga. Pane siit õiged parameetrid, ja vaata, mis tuleb: http://www.ebay.co.uk/itm/12V-Wired-...item1e6ed2a24b

Hind tuleb 10 dollarit väiksem, ja töövooluks midagi muud kui 100mA. Ning jah, need on kõik ühed ja samad.
              Erilahendused.
              PS või mail.

Comment

Seda 100 oomist sain mina ka arvutustega. Kuid hiinakas ei tunnista et nende pandud 470 oomine on vale ja need ei tööta. Ise ostes 100 oomised ja asemele pannes olen kahjuks nii töö kui rahaga miinuses, sest arvestasin et saan valmis ledid mis kohe ühendada ja töösse panna Sellejagu ka rohkem makstud asja eest.

Comment

Su üks postitus jäi märkamata.
                  Pildilt selgelt näha, et tavaline 20mA LED sulatatud 10mm kupli sisse. Seega see 470 oomi takisti 9-15V puhul õige. Aga see 100mA märgitu vale, ehk siis saidki petta.
                  Õige 100mA 10mm näeb välja selline: http://www.ioffer.com/img/item/175/8...WsAsxpMMJm.jpg VS 20mA : http://www.wildnaturesolutions.com/10mmLEDs1.jpg

Comment

Kui hiinakas tunnistab et see takk on 470 oomi siis sellega on viga tunnistatud, või siis peab ta juba hakkama oomi seadust ümber lükkama sest 100mA tekib selle taki peal alles 47 voldi puhul. U=IxR
                    Ja teistpidi, kui sellest takist 100mA läbi lasta siis eraldub seal 4,7W soojust mis on väga tuline. P=I2xR
                    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Hiinlane nüüdseks kirjavahetuse peale ülimalt tige juba. Ta toodab 5 miljoni ja rohkem tükki aasta ma ainuke rumal kes hädaldab. Vastab Jaapani, Usa sertifikaatidele ja Toyotagi kasutab tagatuledes jne jne. Lõpuks nüüd, et loll saada siis tagasi kui ei kõlba. Läheb tehingu vaidlustamine sisse ja vaatab mis saab. Tänud kes vastata viitsisid. Kui ikka rumal oled ja andmeid usud saad kirikus ka peksa

Comment

See on väga tavaline vastus ka siinmail kui lähed mingi ilmselge kvaliteediprobleemiga müüja juurde siis oled alati esimene kes kurdab, kellegil pole kunagi probleemi olnud.
                        Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Nõutamisega sa neid ei seljata, see on kindel.
                          Palu neil selgitada arvutuskäiku. Tee omapoolsed lihtsakoelised I=U/R tehted, pane nende arvud asemele ja küsi, miks 1=2 .
                          Las vähemalt proovivad parandada, või ümber lükata.
                          Ja saada selle "õige" 100mA LEDi pilt, äkki oskavad midagi lisada.
                          Aga puhtal praegu, on selge, et 12Vga on vool ahelas 20-30mA, seda sa muuta ei saa. Küsigi, mis on valesti.
                          Sissesõitmisega nad vedu ei võta.
                          Erilahendused.
                          PS või mail.

Comment

Esmalt postitatud raix000 poolt Vaata postitust
                            Hiinlane nüüdseks kirjavahetuse peale ülimalt tige juba. Ta toodab 5 miljoni ja rohkem tükki aasta ma ainuke rumal kes hädaldab. Vastab Jaapani, Usa sertifikaatidele ja Toyotagi kasutab tagatuledes jne jne. Lõpuks nüüd, et loll saada siis tagasi kui ei kõlba. Läheb tehingu vaidlustamine sisse ja vaatab mis saab. Tänud kes vastata viitsisid. Kui ikka rumal oled ja andmeid usud saad kirikus ka peksa
                            ;
                            Nööpnõelaga sõtta ei minda! Meid on natuke vähem kui 1 miljon. neid aga ... miljardeid! (Hiina, India, Filipiinid, Lõuna Korea, ... )See on jõuvahekorra selgitus. Kui Sa pole suurtootja ja väga tähtis tarnija, siis sõidetakse Sinuust üle niikui vihmaussist!

Comment

Esmalt postitatud rainadov poolt Vaata postitust
                              ;Nööpnõelaga sõtta ei minda!
                              Sõtta tuleb minna kolviga.
                              Tinutad takistile teise rööpi peale või vahetad hoopiski ära ning ongi töötav seade.

Comment

Working...
                              X