Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Elektroonika niiskesse ja külma kohta

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Elektroonika niiskesse ja külma kohta

    Tere
    Plaanis soetada juhtmevaba koerte aed http://e-dog.lv/index.php/et/radiose...etertek-at216f
    Selle saatja on plaanis panna kuuri alla kuna selle asukoht kõige parem. Kuidas see saatja talvel külma ja niiskuse üle elab? Kas peaks midagi ümber ehitama?

    #2
    Vs: Elektroonika niiskesse ja külma kohta

    Tere,
    ma ei julgeks küll osta õues kasutatavat seadet, kui tehnilistes andmetes puudub töötemperatuur. Saatja kohta on öeldud vaid, et ei ole niiskuskindel. Ilmselt on siis vaid toatingimustes kasutatav - kuuri alla küll ei sobi. Saatja saaks ju pista koos antenniga veekindlasse tihendiga plastkarpi, kuid siis peaks karbi varustama kütteelemendi ja termoregulaatoriga, mis hoiaks toatemperatuuri (+20C) talvel. Toiteks on ju vaid aku ja siis oleks vaja veel toiteplokki - osta parem korralikum asi, kus on näidatud ka töötemperatuur, nii saatjal kui vastuvõtjal!

    Comment


      #3
      Vs: Elektroonika niiskesse ja külma kohta

      mul kuuri all hästi vastu pidanud, peaasi ,et vett peale ei saa, elektroonikale ei tee külm midagi (va mõned viletsad el.lüüt.kondekad). Toidet saab läbi väikse adapteri 230V võrgust.
      Forget the net. Switch on the set. Warm it up slow and go. Light the tubes, bask in the glow. Surf shortwaves on your old radio.

      Comment

      Working...
      X