Kas on midagi võimalik leiutada vanast NMT telefonist? Üks selline seisab kapis, tahaks sellest midagi leiutada; kui keegi tahab, võin ma ka asja müügile mõelda.
NMT telefon
Collapse
X
-
See asjake on selline telefonitoruga raamatusuurune kast, antenn küljes(logiseb raibe), tüüp Alcatel, aku puudub, pildi võttis ette küll, kui adapterist miskit taha kütsin. Aga palju raha selle kohvri eest küsida, seda ma ei tea! Saada mingi pakkumine privaatselt, ma ootan äki veel keegi asjast huvitatud.Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!Comment
-
Mis sa Timukas räägid? Et keegi müüs NMT telefoni 5 tonni eest vä? Viimati ma nägin mingit taolist telefoni mingis kasutatud moblade äris 5 aasta eest, hind oli vist 900, äkki eksin
A keegi mees rääkis, et NMT telefonist pidi saama edukalt raadiosaatjat ehitada, ainult et see mees ei teadnud kuidas ;DSex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!Comment
-
Ei tea küll mis sagedusel need nmt-d töötavad, aga kunagi sai neid tartus suvalise köögiraadioga pealt kuulata. Võib-olla siis natuke timmida ja saab nmt telefoniga köögis raadiot kuulata)
"Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)Comment
-
NMT telefon peaks töötama kusagil 450MHz kandis, kooli õppisin
To: Erko su pakkumise ülemine ots on sobiv aga ma siiski vaatan, äkki keegi pakub üle ;D
Ja otsin välismaa foorumitest, kas keegi teab midagi sellest ümberehitamisest.Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!Comment
Comment