Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Playstation 2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Playstation 2

    Tervist,

    Mure sihuke, et oleks soov panna playstation 2 fat autosse ilma voolu konverterita. Olen netist otsinud kuidas ps2 saaks panna otse autost voolu võtma aga arusaam jääb veidi kehvapoolseks. Äkki keegi on kokku puutunud või oskab lihtsalt aidata, kuidas seda teha ?

    Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

    #2
    Vs: Playstation 2

    antud pildi juures läheb sul sisse alalisvoolu asemel vahelduvvool, mida sa autost ilma inverterita ei saa. Autost tuleb peale 11-15V, Ps2 tahab saada 8,5V nii et mingi toiteplokk oleks mõistlik ikkagi vahele panna. Toite pead peale andma peale toiteplokki, mis tähendab, et pead veidi ka jootmisega tegelema.

    Osta väike inverter. PS2 energiatarve on 79W ja mini PS2 30W. Väikese 150W inverteri saad kätte ca 35 Euriga.

    Comment


      #3
      Vs: Playstation 2

      Äkki paneks pisikese 10kV trafo kah, et liini kaod auto eest otsast tahapoole pisemad oleks?
      Loomulikult nii saab ja ka lihtne on, aga...

      8,5V on piisavalt auto pardapingest madalam, et seda oleks suht lihtne muundada. Tõenäoliselt saab inverter/toiteplokk kooslusest parema kasuteguri isegi lihtsa lineaarkiviga. Tööreziimis vast on tarve suurem, aga koormuse langedes kukub ka lineaarmuundi tarve alla. Suvalise inverteri puhul paraku koormuse vähenemisel hakkab enam rolli mängima omatarve, mis on tuntav ka siis, kui sinna otsa üldse miskit ühendatud pole. Lineaarne võtab sisendis 5A, kui väljundis on 5A, kui aga väljund 500mA peale kukub, siis sisendis on samuti ca 500mA, sest omatarve on neil kivikestel enamasti suhteliselt pisike. Sõltub muidugi kivist, sest mõnedel on vaja väljundis miinimumkoormust, et stabiilsena püsida.
      Kui kellelgi teha lased, siis üsana pisikese skeemijupiga saab sellise muundamise ka 90%+ kasuteguri peale.
      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

      Comment


        #4
        Vs: Playstation 2

        79W/8,5V=9,3A on PS2 voolutarve.
        9,3x(12-8,5)=33W oleks lineaarmuundil eralduv võimsus, ehk siis radikas peaks küllaltki suur olema. Samuti ei tea ma, et oleks olemas 10-ampriseid lineaarmuundi kive. Parem oleks ikkagi kasutada impulssmuundit.

        Comment

        Working...
        X