Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Persses Lite-on kirjutaja 40x12x48

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Persses Lite-on kirjutaja 40x12x48

äkki keegi oskab üelda mis viga...
    Kui panen voolu järgi, siis tuli põleb ainult... sahtel ei tööta, mootorid ei funka... ??? Ühesõnaga ainuke asi, mis elulooma näitab on see tuli. :-[
    teine variant, kas on võimalik kuidagi seda 40x kirjutaja susteemi aretada 16x lite-on`i sisse... : näiteks vahetan kirjutamispea ära ? Või oleneb ikka tervest systeemist, mis kiirusega kirjutaja kirjutab?

Please help

ikka oleneb tervest süsteemist
    aga jah huvitav et mootorid ei käi üldse kas midagi peale tulukese üldse ei funka, seest mingit häält ei kostu näit kui see laserpea edasi tagasi liigub vms.
    millal see üldse juhtus st mismoodi kas nagu suvast või ???kudagi teist moodi

Comment

sa juhtmeid ei ole vahepeal tagant ära võtnud v? Kui ei siis võta, vahel aitab, aga pane kindlasti tagasi muidu ei tööta kindlasti.

Comment

sa juhtmeid ei ole vahepeal tagant ära võtnud v? Kui ei siis võta, vahel aitab, aga pane kindlasti tagasi muidu ei tööta kindlasti.
        Irw loogiline et ilma juhtmeteta ei tööta ;D aga see sellex kas sa sellist variandi peale pole mõelnud etvõtad sellest 16x mootori ja paned sellese katkisesse?mootor peax neil olema sarnane ju...vist :
        F&F

Comment

okman
          nagu ma aru saan on sul 2 kirjutajat üks katki ja tahad paremast saada elulooma jah???
          aga jah endal kah üks katkine kirjutaja nimelt siis hammakad läksid katki, kui sul üks peaks mingil põhjusel ülejääma äkki ma siis ostaks ta sult ära

Comment

ei tööta jah midagi välja arvatud see tuli, isegi pea ei liigu seal sees... ei tea mis juhtus... see sõbra oma.
            Väliselt tundub systeem terve olevat.. kuskil läbipõlemis kohti pole näha...
            täitsa imelik situatsioon ???

Comment

njaa väga eksootiline mure
              proovi üle vaadata neid linte, kust seest lähvad peened juhtmed ( ei teagi kuda nimetatakse) ega seal silm nähtavaid purunemis kohti pole ja veel üks asi need samad lindid käivad trükkplaaid külge selliste väikeste pistikutega vaata ega juhuslikult pole mõni neist lahti tulnud

Comment

mul oli ühe lugejaga sama jama... et plaat jäi lugejasse kinni... egas midagi võtsin lahti ja ettevaatlikult lükkasin ise sahtli lahti.. ja siis käis edasi korralikult
                Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
                DeeJay Catass

Comment

Ühel olen korra kohanud mingit probleemi firmware'ga. Lihtsalt ka asi enam ei töötanud, firmware update aitas.

Comment

mootoritega tavaliselt probleemi ei tohiks olla, probleem on pigem mootorite kontrolleris see selline kivi kus saab juhtida mitut mootorit korraga ta selline puhvri moodi asi
                    tavaliselt on neid kaks, üks kontrollib sahtli ja pea liigutus mootoreid ning teine pea fookus ja rajaleidja mähiseid

või on mingi toite probleem kuskil kirjutajas.

Comment

mul oli ühe lugejaga sama jama... et plaat jäi lugejasse kinni... egas midagi võtsin lahti ja ettevaatlikult lükkasin ise sahtli lahti.. ja siis käis edasi korralikult
                      hmmm minu teadmist mööda peaks igal lugejal olema auguke, mis nõela sisse toppimisel sahtli avab

Comment

kas see sinu arvutis üldse töötas, draiverid installisid??
                        mis juhtus?

Comment

Mis arvutis töötamisest te räägite, loomulikult ei tohi midagi peale toitepistiku järgi panna, sain aru et ka siis ei tööta.. Minu praktikas ei ole igasugusete elektrooniliste juppide vahetamine CdRomidel hästi mõjunud.. Aga edu

Comment

Working...
                          X