Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Aidake küünlasüütajat kokku panna!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Aidake küünlasüütajat kokku panna!

    Leidsin kapinurgast vana laialikistud küünlasüütaja, tegin mõned klõpsud tollest, et ehk siinseid kogenud elektroonikahundid seletaksid mis loogikaga asi täpsemalt toimub, mis tükk kuhu käima peaks, järsku on midagi hoopis puudugi.

    pildid siis siin




    #2
    Vs: Aidake küünlasüütajat kokku panna!

    Teise pildi peal must asi (juhe läheb keskelt kõrvale) peaks olema pieso, seda pigistades saad mõne(kümne) kV jagu pinget, mille abil tekitatakse väike säde. Kõrval teine juhtmega julla peaks vist olema selle pieso teine kontakt.

    Comment


      #3
      Vs: Aidake küünlasüütajat kokku panna!

      See ei saa nii raske olla, niipalju olen välja mõistatanud, et pieso, metalne osa läheb mihklisse ja teine pool on must lüliti osa, mis avaldab survet ja sunnib gaasi väljuma, juhe mis on keskelt roosa isoleeriga, peaks minema süütaja tippu ja saavutama kontakti metalse kattega (?), teine juhe, see punane, tekitab küsimusi, kas see peaks kinnituma selle vooliku külge mis mihkli gaasikambrist tuleb või kuhugi mujale?

      dit: kui üks panna korpuse ja teine juhtme külge, siis saab väikse üleni sinise leegi, aga enamvähem ainult klõpsu hetkeks

      Kas gaasi ei tule peale või mis....

      pilt hetkeolukorrast
      viimati muutis kasutaja testuser3; 01 m 2009, 22:38.

      Comment


        #4
        Vs: Aidake küünlasüütajat kokku panna!

        Pieso küljelt väljuv must juhe läheb gaasitoru vasevärvi otsiku külge, punane juhe klemmipidi pieso ümmarguse metallotsa alla, teine ots läbi plastkesta augu vastu musta metallkatet, mis viimasena peale läheb. See ava on näha http://i42.tinypic.com/303ers5.jpg 'nnaosa vanem Rainer' m-tähe juures (ajaleht on väga hea koordinaatteljestik ).

        Toru ots ja must kate ei tohi kokku puutuda. Musta toru leegipoolses otsas on arvatavasti pisike nooleotsakujuline keeleke. See peab gaasitoru tipust umbes 2 - 4 mm kaugusel olema, sest säde tekib sinna vahele.

        Gaasianuma pilt on liiga ülevalgustunud, aga sellele vaatamata gaasi seal sees ei paista olema. Täiteballoone on poes paarikümne raha eest saadaval.
        73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
        ATiP1pN4XeM

        Comment


          #5
          Vs: Aidake küünlasüütajat kokku panna!

          Korras
          viimati muutis kasutaja testuser3; 03 m 2009, 18:07.

          Comment

          Working...
          X