Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Raadiomikrid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Raadiomikrid

    on kellegil kokkupuudet/teadmisi/skeeme/muud txti, subjekti kohta, mis sagedust ja mis modulatsiooni asi kasutab.
    Ette tänades, digital

    #2
    mul on kasutada 3 Shure mici, tüüpi kahjuks ei suuda meenutada, pole ühtegi käepärast ka praegu, need minuarust kasutavad FMi ja töötavad 200MHz kandis...kui mälu ei peta...kindlasti saad rohkem teada kui esitad oma küsimuse ee.audio newsgruppi. http://www.shure.com/scripts/litshopcart/l.../literature.htm saad Shure toodete kohta inffi...
    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

    Comment


      #3
      Üks hetkel käepärast. Paber jutustab, et toimib 183,6 MHz
      sagedusel. On samuti SHURE oma. Kui hankida on plaan soovitan mikri osa pea marki vaadata. Turustatakse erinevate mikri otstega. Hinna vahe pole nende tuhandete juures enam nii suur.

      Comment


        #4
        Mul on just selline lugu, et mici endaga olen rahul, aga levi jätab kõvasti soovida, kui vahel on mingit väliüritust vaja teha ja rääkija mõned kümned meetrid eemal on ja veel rahvast ka mici ja vastuvõtja vahel juhtub olema (tavaliselt ikka juhtub), siis tuleb ainult täishäälikutepakett kõllidesse (kui sedagi). Oskab keegi äkki soovitada mõnda komplekti, mis hingehinda ei maksa ja hää on? Mul just levi on olulisem kui pea kvaliteet, tavaliselt kõnedeks-kommenteerimiseks kasutatakse neid, laulmiseks palju harvem. Muidu Shure omadest vist SM58 kõige parema hinna/kvaliteedi suhtega on?

        Selline tähelepanek veel, et minuarust moblad segavad neid mikreid, st kui ntx keegi laval räägib ja saalis keegi telefoniga räägib, siis levi kipub mõnikord katkema (vastuvõtja on teises saali seinas, st näoga lava poole). Tarkade kommentaarid??
        Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

        Comment

        Working...
        X