Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Vanema SONY kassettdecki lindistusprobleem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Vanema SONY kassettdecki lindistusprobleem

    Asi nimelt selles, et lindistamisel jääb üks eelnevalt kassetile lindistatud kanal uue lindistuse alt kostma.Deck ise on paar korda juba remondis käinud (kõik eelmagneetimis voolud jne.kontrollitud) aga asjalikku lahendust pole leitud.Huvitav on veel see,et osade kassettidega seda probleemi pole.Oskab keegi öelda, mis deckil viga võiks olla?
    20+ aastat elfafoorumis

    #2
    Ehk viga kassetis, mingi vuffel värk?
    Kui kustutuspea magneedib üht rada natu rohkem ja teist natu vähem, siis võib ka midagi sellist juhtuda... Kontrolli pea fyysilist asukohta

    Comment


      #3
      Kassette pole ma juba ammu alla chrome-i ostnud!Kassette olen proovinud väga erinevaid ja ma ei saaks öelda,et see viga esineb ainult ühte kindlta marki kassetiga! Kuigi tegelikult tundub mulle,et Eestis liigub väga palju ringi (ka korralikes kauplustes) n.ö. võltskassette.Seda võiks järeldada juba kassetti ümbrisest,sest näiteks väga tuntud firmamärgiga ja ühe seeria kassette võib leida äärmiselt erinevate ümbristega ja neid kasutades võid saada väga erineva lindistuskvaliteedi(hetkel kasutan päris korralikku ,kalibreerimisega kassettdecki).Kassettide kallale ei ole autorikaitse veel vist jõudnud?
      Üldiselt kui keegi tahaks endale seda sony kassettdecki (marki kahjuks hetkel peast ei mäleta aga vajadusel uurin järgi)siis olen nõus sellest mingi sümboolse summa eest loobuma,sest asi seisab juba päris pikka aega niisama.Muidu on asjal dolby b,c, elektrilised nupud,automaatsete lugude vahepauside võimalus,led indikaatorid,ise on asi hõbedane,annab päris korralikku heli!Kui keegi tahab oma näiteks oma vana vene kassettdecki välja vahetada siis heli on ikka kõvasti parem kui vene kassetikatel!
      20+ aastat elfafoorumis

      Comment


        #4
        Ma kipun ka arvama et viga on kas helipeas või tema asendis.
        Üks mõte veel - ega äkki kasseti tüübi andurid jupsi? Need on tihti lihtsalt mikrolülitid mis ikka ajuti ära kuluvad. Viga võib olla ka järgnevas loogikas. Siis jääb kustutusvoolust puudu, teist tüüpi kassettidel aga käib kõik ilusasti.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

        Comment


          #5
          viimane idee on p2ris hea ja seda saad selle antud makiga ka kontrollida, sest see inf peaks olema ka displayl n2htav, mis tyypi lint sees. samas soovitan samuti fyysilist asukohta uurida ja mehaanikat tiba tshekkida, sest tihti v6ib mingi mehaaniline tobe viga asja m6jutada omajagu ;D
          hrrp://www.dialab.ee

          Comment

          Working...
          X