Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Telekapult

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Telekapult

    Selline asi,et telekapult ei võta laia nurga alt..mõtlesin,et patakad tühjad..mõõtsin pinget ja mõlemal 1,44 volti..ühe asendasin prooviks vedeleva 1,3 voldise patakaga ja siis hakkas võtma iga nurga alt..ennem ainult kahe meetri kauguselt maksimum ja täiesti otse võttis.
    pult ka muidugi paar korda maha kukkunud..aga see pult kruvidega lahti ei käi.nagu vist enamus.. ja ei teagi mis seal sees toimub. vist mingi programmeeeritav kivi ole ja eks mõned takid kah...aga kontaktide süü see pold,et kahe 1,4 voldise patakaga hästi ei funganud.kas võib ka nii olla,et 1,3 voldisel patakal on rohkem mahtuvust, kui 1,44 voldisel patakal? ja kes seda mahtuvust kuidagi mõõta ei saa..?Vahepeal mõtlesin,et puldil see silm määrdunud..sai seda lihtsalt kuivalt paarist tolmukübemest puhastatud..

    #2
    Proovi mõõta patakate pinget siis kui nad on puldis ja sa nuppe näpid! Ma ise oma silmaga näind 1,5V patakat, kust koormuseta tuli 1,6V, aga suvalise jama taha ühendamisel langes alla ühe voldi! ;D
    Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

    Comment


      #3
      Väga õige, pinget tuleb mõõta koormuse all! Teiseks, kontrolli puldi toite ühendusi, kas ei ole oksüdeerunud või muidu kehv ühendus.
      Puldi patarei mahtuvus ei mängi mingit rolli kui pinge koormuse all on OK!

      Comment

      Working...
      X