Kas keegi teab soovitada või on pannud rattale mootori peale, millist mootorit kasutada, akut jne
Jalgrattale mootor peale
Collapse
X
-
Ma tahtsin kah kunagi rattale mootorit panna, siis oli vaja lisaistekohta, siis katust vihma korral. Nii ma siis autoga sõidangi. ;D
Tegelikult tõesti elekter eriti edasi ei vii (kui akut just starteri jaoks vaja ei olnud). Ikka rohkem bensiini poole tuleb vaadata.Comment
-
-
Motorex'il nägin minirolerit. Nagu tõukeratas aga bensukaga. Maksis tiba vähem: 10 kilo ringis. kuni 40km/h. Vajutasid lenksu taharatta külge ja said sanga, millest asi kätte võtta vajadusel. GoPed oli firma nimi.
Nojah elektrimootorit ei olnud tõesti
Kirjanduse andmetel on olemas ka elektrimootoriga 2-rattaline sõiduk Segway Human Transporter. Igavesti vahva leiutis,püsib püsti güroskoobi abil ja muidu ka igati hitehh ja noortepärane....peale hinna.....- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!Comment
-
Olen näinud ka tööstuslikke mootor-jalgratta variante - soomes kasutusel , aga need ikka ainult aitavad natuke, kui mäest üles väntamine väga raskeks läheb. Pealegi aku ei kesta kuigi palju (öö läbi laed, sõidad 20 min.)Nokia/Huawei/Sony/SonyEricsson/Motorola/LG/Samsung/Chinese MTK/SagemComment
-
Laadimisaeg on liiga lühike ja pealegi...tead isegi, et on tunduvalt raskem sõita, kui kasvõi esitule jaoks dünamo vastu ratast on. Mis siis veel võimsa generi puhul saab?- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!Comment
-
Kirjanduse andmetel on olemas ka elektrimootoriga 2-rattaline sõiduk Segway Human Transporter. Igavesti vahva leiutis,püsib püsti güroskoobi abil ja muidu ka igati hitehh ja noortepärane....peale hinna.....
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detai...9657966-6750311Comment
Comment