Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Samsungi rida

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Samsungi rida

    Teler "Samsung" Reatrants D5072. Kas on keegi proovinud millegi muuga asendada? Üritasin S2055N. algul tundus,et sobib ei kuumene ja kõik oleks justkui ok, aga ainult kümme minutit pidas (lühis) :-[

    #2
    Pane sinna BU2508DF, see peaks sobima.

    Comment


      #3
      Võid panna ka mõne ilma dioodita transi nt. BU2525AF (isol.) vms. sest BU2508 on kogemuste järgi vähe viletsavõitu. Sellisel juhul pead dioodi nt. BYW96 paralleelselt peale jootma. Pane telekas tööle ja mõõda ossiga reatransi tüüriva trafo (kui selline on) ees oleva transi toitepinget - peab olema silutud. Kui ei, vaheta vastav lüüt ära. Sama kehtib realõpu toite kohta.
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

      Comment


        #4
        Kui ikka tahad nii asendada siis kuula felchi juttu. Aga kogemus on näidanud et kõikse paremini käivad ikka originaalid. Ja see et lühise läheb võib veel olla tingitu sellest et toitploki lüüt on veitsa oma mahtuvust kaotanud ja seetõttu reapinge liiga kõrgeks kasvanud!

        Comment


          #5
          Originaal on tõesti parem - igas mõttes
          Selle vastu ma ei tahtnudki vaielda.
          Elektrolüüdid on samuti , tõesti, enamiku vigade põhjuseks. Seega - kui transi ära vahetad ja asi käima läheb - pane oss reatoite külge ja jälgi toitepinget. Kui on sodine, pulseerib, tuleb toitelüüt vahetada. Kui reatransi tüüritakse üle pisikese vahetrafo, tasuks vaadata trafo toitepoolse otsa pinge kuju. Sealt läheb sageli maha mingi lüüt. Sageli on ta kutu (pinge on sodine). Mõnes skeemis on reatransi baas ühendatud muu skeemiga jälle läbi lüüdi (ca. 100 uF). Kui nii on, vaheta lüüt ilma pikemata ära.
          Toitepinge suurus kontrolli ka kindlasti üle. Tavaliselt on vaja umbes 120V. Kui läheb üle 150V on toide kutu. Aga, samas põleks trans siis tunduvalt kiiremini maha (kui 10 min.). Anyway, kontrolli üle.
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

          Comment

          Working...
          X