Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Päevatuledemooduli tekitatud digimüra

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Päevatuledemooduli tekitatud digimüra

    Tere
    Kunagi sai tellitud venemaalt selline komplekt https://www.youtube.com/watch?v=Fo8rW2EliqI

    Iseenesest töötab hästi ja on kena, aga mul on tunne et moodul eritab auto elektrisse mingit müra ja ajab keremooduli(BCM) avariireziimi, Mõnikord on mitu kuud pausi, siis jälle mitu korda päevas jne. Igatahes, kui BCM avariireziimis siis Delphi sellega ei suhtle. Süüde välja ja sisse siis mõneks ajaks ok. Praegu võtsin kaitsme vahelt ja kahe nädala jooksul pole viga esinenud, vb ongi see pikem vahe jälle.
    Tekkis mõte, et kui panna dioodid toitele vahele, ka kabariidile, kas see võib müra liikumist auto suunas? Ja kas piisaks ainult + või peaks ka - juhtmele panema. Ja milline diood sobiv oleks? Voolutugevus on kuskil 1,5-2A

    #2
    Vs: Päevatuledemooduli tekitatud digimüra.

    A BCM-ga pole sel moodulil muidu mingit ühendust? Äkki lihtsalt kokkusattumus, kui mitu kuud paus võib olla. Dioodi peab panema ainult ühele juhtmele. Dioodist tulede poole võid veel mingi kondensaatori panna ja toitejuhtmed omavahel kokku keerutada. Mul üks LEDide toiteplokk pani ntx raadio sahisema.

    Comment


      #3
      Vs: Päevatuledemooduli tekitatud digimüra.

      Otseselt toitega ei ole, aga nagu videos näha, siis see moodul saab gabariitidelt signaali Ledide dimmimiseks, mis on ühendatud läbi releeploki ka BCM'iga.
      Click image for larger version

Name:	WP_20180111_14_13_46_Pro.jpg
Views:	1
Size:	90,1 KB
ID:	872979

      Comment


        #4
        Vs: Päevatuledemooduli tekitatud digimüra.

        Kui nii harva sündmus juhtub, siis on selle lahendamine üks paras nõidumine. Keeruta juhtmed nt läbi ferriitrõnga mõned korrad

        Comment

        Working...
        X