Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

sagedusloendurid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    sagedusloendurid

    probleem sellinne et müügis on igasugused sagedusloendurid et mõni autovaras või kasutada seda ju auto ärandamisel - saab teada mu signa sageduse ja võtab mu masinal signa maha !!!! et see pole nagu eriti norm kui igaleühele neid asju anda poest!!!!!

    #2
    Autoalarm kasutab moduleeritud signaali, ehk siis palja sageduse teadmisega pole midagi peale hakata. Kõik alarmid töötavad 433MHz kandis, sel juhul võiks ju lihtsalt seal ümbruses sagedust sweepida ja oleks kõik autod lahti.
    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

    Comment


      #3
      <_< .........mis tähendab &#39;sweepida&#39;?........aga on siis yldse võimalik,et vargad saavad millegi abil autoalarmi maha (mingite aparaatide abil&#33?

      Comment


        #4
        on täiesti võimalik see et loetakse alarmi kood maha sa lähed tööle, võetakse alarm maha ja auto läinud.ja mitte väga keerulised pole sellised seadmed.aga see kood muutub kogu aeg nii et neil on ainult üks kord selle loetud koodiga midagi teha.

        Comment


          #5
          Sweepima tähendab skänneerima või sagedusala läbi käima vms, ei viitsi sõnaraamatust konkreetset eestikeelset tähendust vaadata
          Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

          Comment


            #6
            Sweep võiks eesti keeles (elektroonikas) olla tuiklemine või kõikumine. Amplituud-sageduskarakteriograafis (nagu tuntud nõukogudeaegses X1-50) on siis kõigusagedusgeneraator, kogu seda X1-50 nimetati ka tihti "Sweep-generaatoriks".
            Veel mõne sõna õigest kirjapildist eesti keeles:
            Skanner, skaneerima (mitte aga skänner ega ka skänneerima või skanneerima)
            Tuuner (vastuvõtja, vene keele kaudu tekkinud veel väärsõna "tüüner")
            Elektroonika töötab suitsu baasil.
            Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
            Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

            Comment


              #7
              Sai mõni aasta tagasi loetud mingit "Autolehte" vms, seal oli selleteemaline artikkel täitsa olemas. Selles oli juttu nn signaali salvestajast, mis salvestab puldist saadetava moduleeritud signaali ja sama signaali abil võetakse autol alarm maha. Noh, pätt kükitab nurga taga ja salvestab samal ajal, ja kui sa ise näiteks kaubamaja parklas auto alarmi sisse lülitad ja poes sisseoste teed, sõidetakse su autuga minema. Pidid olema ka segajad, mis takistavad üldse alarmi sisselülitamist, need on arvatavasti tavalised segajad, mis puldi sagedusalas takistavad igasuguste signaalide saatmist. Ei usu eriti, et poodides taolisi riistapuid müügil on, neid teevad ikka elektroonikutest pätid ise. Abiks vast siinkohal oleks IR puldiga signa kasutamine, endal ka massinal selline peal.

              Comment


                #8
                Nagu juba ees ka mainiti, on mõnedel pultidel eraldi nupud signa peale panemiseks ja maha võtmiseks. Minu teada on seega ka signa pealepanemiseks ja mahavõtmiseks erinevad signaalid ja seega ei ole pätil loogiliselt võttes auto valve alla panemise signaaliga midagi peale hakata - see signaal aktiveerib vaid alarmi, kuid ei võta seda maha.
                Helitehnika erinevatele üritustele: http://www.helitehnika.fie.ee

                Comment


                  #9
                  jah aga arvan et mingi paari aastaga tüübid juba nii targad et suudavad ka IR signa maha võtta arvasin et parem panen massi lüliti ja igasugu muid ise leiutatud ja konstrueeritu lukke ja vidinaid nii et kui kellegil isegi tuleb tahtmine asi ära viia arvan et parem loobub kui hakkab enda ajusid ........... &#33;&#33;&#33;&#33; :huh:

                  Comment

                  Working...
                  X