Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

odavaim keskluku kaugjuhtimine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    odavaim keskluku kaugjuhtimine

    kuna vana alarm autol juba jupimat aega jebib, siis sai algatuseks p***se läinud immoahelad vahetatud välja oma salalülititega. kuna aga ka keskluku juhtmise osa alarmil jebib, olekski vaja nüüd mingit head ja odavat võimalust, millega saaks puldi abil auto ukselukud ilusti lahti-kinni panna. praegu sai ajutiselt ühendatud jälle lukusüsteem ka lukusüdamikuga, et saaks vajadusel ka võtmega uksi lahti teha.
    lihtsaim oleks vist osta mingi odavaim alarmiplokk (remostar 260 ntx.) ja kasutada siis rõõmsalt selle keskluku juhtmise võimalust. aga huvitabki, kas oleks äkki mõni odavam võimalus kesklukku distantsjuhtmisega liigutada. cobra pakub ka mingit keskluku kaugjuhtmisplokki, mis aga sellest remostarist kallim on. igasuguseid lisaandureid ja pasunaid pole juurde vaja, tahaks lihtsalt pulti vajutades uksed lukku panna ja lukust lahti teha.

    #2
    Järgmiselt lingilt leiad mõned Jablotroni kesklukusüsteemid:

    http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...rm.html&lng=est

    Comment


      #3
      Ise mõtlesin lihtsa IR'iga lülitamist. Sisu ja pult pärineksid Selecti kataloogis müüdavast 60 eegusest raadiost. Valmis pole veel viitsinud ehitada, seega ei oska antud värgi töökindluse kohta midagi öelda. Asja negatiivne külg on see, et mingit koodi ei kasutata, e. siis asi lülitub lihtsalt piisava koguse IR valguse saamisel ühest asendist teise. Samas omamoodi + on see kah, sest saab igasugust IR pulti kasutada. Muidugi mõista ei tohi siis keegi seda teada, vastasel juhul tuleb suvaline tont teleka pult näpus ja istub su autosse.. :P

      Comment


        #4
        Mina ostsin Noorest Tehnikust kõige odavama alarmi, 750.-, juhin sellega samuti ainult kesklukku, kuna muid asju pole viitsind ära ühendada
        Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

        Comment


          #5
          Mul ka üks küsimus.Kuidas oleks võimalik,kui puldist sulged uksed,et sulguks ka katuseluuk,see tahab vist mingist taimerit? Vahel unustad lihtsalt luugi lahti ööseks,pahad võivad pahandust teha! On kellegil soovitusi.
          Küsija suu pihta ei lööda!
          Ventilatsiooni filtrid

          Comment


            #6
            OT:
            selline kysimus, et mul kesklukk niimoodi, et kui võtmest keeran juhiuxel siis sulguvad kõik uxed ja pagass, samuti lahti tehes....kuid autol on ka signa olemas, mis käib puldist, kas on siis ka võimalik teha, et uxed sulguvad puldist?

            Comment


              #7
              On küll, kui su signal on keskluku juhtimine. Seda saad teada uurides kas signa manuali või signat ennast.

              Aare45: BWM-le olen näinud müügil vastavat spets plokki, mis hästi lihtne ühendada. Kindlasti on olemas ka teistele autodele, uuri alarmidega tegelevatest firmadest.
              Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

              Comment


                #8
                to:meistrimees

                Tänan. On tehtud jah sääraseid plokke 250EEKu tk.Ma mõtlesin rohkem ära kasutada olemasolevat Fighter29,seal jäi üks kanal üle. Nimelt see mis peaks sulgema pagaasniku.VW on kompressoriga ,mis sulgeb kõik korraga.Lihtsam on ehitada vist mingi taimer?Kui saaks mingi joonise?
                Küsija suu pihta ei lööda!
                Ventilatsiooni filtrid

                Comment

                Working...
                X