Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Peugeot 306 -97 ei käivitu iga kord

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Peugeot 306 -97 ei käivitu iga kord

    Tegemist on siis Peugeot 1,4 . On probleem mis juba terve pool aastat vaevab . Probleem siis selline ja väga segane : Kui otseselt ütlen siis auto ei käivitu igakord , enamasti hommikuti käivitub , ei ole igakord sädet ja vahepeal töötab lausa nädalaid ning peale seda hakkab jälle jamama ,ei lähe käima ja natukese aja pärast peale proovimist läheb jällegi aga mitte igakord . Olen käind diagnostikas aga tulutult .
    Arvan ,et tegemist peab olema mingi tüüpveaga . Ise nokitsesin ka ja puurisin viga aga tulutult ,mis jäi segaseks oli see ,et kui süüte sisse panid siis mõõtsin jagajasse tulevat neljast juhtmest ühte millele tuli ainult ajutiselt vool peale ja see siis kui pump lõi , panin ka peale seda otse akult voolu sellel juhtmele kuid ei aidanud . Nii ,et olen täitsa plindris , väga ebameeldiv on sõita nii kui ei tea kas läheb seekord käima või mitte . Abi oleks igati teretulnud !
    Tänan .

    #2
    Vs: Peugeot 306 -97 ei käivitu iga kord

    Tere!Kas sa seal aku taga olevat kaksikreleed uurida või vahetada pole proovinud?Vaata talle lähemalt otsa,äkki on viga seal sees!Edu!

    Comment


      #3
      Vs: Peugeot 306 -97 ei käivitu iga kord

      Tere. Tüüpveaks on hüdrauliliste tõukurite kulumine (hydraulic tappets fault), 16tk. autodata3.24 ütleb et sümptomid on : külmalt kehv käivitus, puudub säde, mootor käib ringi aga ei käivitu. Vaata alustuseks kompressioon üle, ei tohi olla suuri erinevusi; 9.3peaks olema (aga sõltub ju kuidas ja millega mõõta) Loodan et sain abiks olla.

      Comment


        #4
        Vs: Peugeot 306 -97 ei käivitu iga kord

        To nujüri
        Ei ole proovind kuid proovin.

        Comment


          #5
          Vs: Peugeot 306 -97 ei käivitu iga kord

          No nüüd tahaks ka mina teada kuidas hüdrotõukurid sädeme ära võtavad. Nii lolli juttu pole ammu enam kuulnud.
          Kas mittekäivitumise korral starterit andes kustub mootori tuli ära või jääb põlema?? Kui vastad sellele küsimusele võin anda äkki mõne juhtnööri.
          Survetega ära hakka jandama see sul sädet ära ei võta. See number 9.3 ei ole kompresiooni surve vaid surve aste ehk siis, silindrite arvu ja mahu mingi arvutuslik tulem. Silindri surve peaks olema kuskil 10-14 bari vahel. Siis on korras.
          Trendnet1 võiks enne tiba mootorite tööpõhimõtteid uurida(ja ka selgeks õppida) mitte siin inimesi eksiteele viia.

          Comment

          Working...
          X