Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Toiteprobleem autos

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Toiteprobleem autos

    selline mure mul:
    sai ehitatud autosse cdpleieriks cdrom.. töötab ilusti, ei hüppa normaalsel teel sõites ega midagi. ehitatud sai talle ka korralik toide, stabikad ning kondekad vahel. nüüd aga mure- iga kord kui akult või genekast võetakse veidi rohkem voolu (näiteks suunatulede vilkumisel, piduritule süttides, kojamehi tööle pannes jne..) katkeb korraks cdromist tulev heli, arvatavasti siis alatoite pärast. aku on autol väga päevinäinud, vaevalt veab mootori käima hommikuti. kas võib probleem olla selles? või tuleb viga otsida genekast? juhtmestikust ???
    tänan kui keegi võtab vaevaks vastata, päris kole on plaati kuulata kui suunatule vilkudes iga lülituse hetkel korraks heli kaob :-/

    veel panin muidu tähele seda, et pöördel (kui suunatuli vilgub) kui sõita vabakäigul siis katkeb heli, kui aga käik sees pöörata siis esineb katkemist vähem ???
    Esimene vasikas läheb alati aiataha

    #2
    Vabakäiguga veeredes töötab mootor tühikäigul ja vastavalt sellele laeb ka genekas vähem,kui pöördes mootoriga.Kuid paljalt suunatule lülitamine ei tohiks küll väga suurt pingelangu tekitada.Enne aku vahetamist ja geneka remonti teosta esimene ja elementaarne asi.PUHASTA korralikult aku klemmid.(mõlemad pooled-nii aku küljes olev kui aku peale kinnitatav klemm)
    Vana helitehnika remont Pärnus

    Comment


      #3
      seda on juba tehtud, aku ise on muidugi selline et kui 15-20 minutit raadiot kuulata seisva mootoriga siis hakkab ära surema. tõstukiaku : on ta iseenesest..
      aga viga pleierile minevas + juhtmes (selle jämeduses) või massis ei saa olla? massi saavad muidugi sama juhet pidi ka kõik teised seadmed (raadio ise, sigarisüütaja, mingid valgustuse asjad ka). genekas peaks ju ikka 12v tootma või ma eksin? ???
      Esimene vasikas läheb alati aiataha

      Comment


        #4
        Kust täpsemalt see cd-rom-i vool võetud on?mis tyypi autoga tegu?Pakun et sul on toide võetud salongist kuskilt,siis parandab asja kui viia vähe jämedam kaabel otse aku plusskemmile ja igaksjuhuks kontrolli ka massi.

        Comment


          #5
          kuid kuidas seletada seda, et juhul kui esituled ei põle, ei katke ka heli :-/
          + on salongis võetud sealt kust raadio isegi voolu saab.. sigarisüütaja juhe.. jämedaim mis armatuurialla jookseb :P
          Esimene vasikas läheb alati aiataha

          Comment


            #6
            Ikkagi proovi plussi otse akult,salongis võib juba väike pingelang olla,millest rom-le juba piisab.Aga mis marki autoga ikkagi tegu?

            Comment


              #7
              kui esitulede vool ei lähe läbi releede,ja tuleb läbi süüteluku ja kui autol aastaid ka omajagu ,siis põle mingi ime et iga ühendus kuskilt pinget maha võtab .Võid väikse katse teha,mõõda pinge akuklemmil ja täistule pirni klemmil põlevate tuledega,vaata palju erinevus tuleb,siis saad vast usud mu juttu. 8)

              Comment


                #8
                bmw.. aasta 82 eks vaatab jah.. raadiole niigi paremat toidet vaja veidi, peab siis selle töö ka ära tegema
                Esimene vasikas läheb alati aiataha

                Comment


                  #9
                  nii.. sai siis juhe veetud otse akult, töötab ideaalselt..
                  tänud
                  Esimene vasikas läheb alati aiataha

                  Comment

                  Working...
                  X