Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

plaanis ehitada immo.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    plaanis ehitada immo.

    Ok idee järgmine, et teeks bensiinipumbale katkestuse. Iseenesest muidugi lihtne aga tahaks sigaretisüütaja lülitiks panna. Endal mõttes selline varjant, et kasutaks kahte releed(üks neist ümberlülituv) + veel üks ümberlülituv lüliti. Lüliti ühes asendis oleks kogu süsteem väljas ja teises asendis toimib läbi sigareti süütaja. Toimiks asi nii, et lükad süütaja sisse ja süüte sisse keeramisel rakenduvad releed(pump toimib normaalselt), sigareti süütaja soojeneb ja lülib ennast uuesti välja(selle tagab ümberlülituv relee). Süüte välja keeramisel läheksid releed algasendisse.

    Tundub hull jutt aga kas see on võimalik. ???
    Hardcore will never die!!!

    #2
    Võimalik on kõik, kuid ise olen eelistanud kasutada liigutusi, mis ei ole ka lähedalt nähtavad. Igakordne süütaja näppimine võib tunduda mõnele liiga läbipaistvana.

    Comment


      #3
      mõtlesin ise ka juba selle läbinähtavuse peale. see plaan alles toores puuotsas ja vajab veel mõtlemist, selleks ta siia ka üles lükkasin, et saaks häid mõtteid lisaks.
      Hardcore will never die!!!

      Comment


        #4
        Tore, et said aru liigutuse läbipaistvusest. Seega ei saa mingit lülitit või nupukest peita ei armatuurlaua alla ega sinna millele ligipääsemiseks pead muutma oma kehahoiakut.Kui tunned, et iseseisvalt ei leia sobivat lahendust, siis võid võtta minuga e-maili teel ühendust või anna oma kontakttelefon. Võin ka oma anda.

        Comment


          #5
          Kõige lihtsam on istme siss panna herkon relee ja püksi taha taskusse magned. Kui ilma magnetita autosse istud, siis autot tööle ei saa. Ja mitte keegi ei saa aru milles point on.

          Comment


            #6
            ja siis kui ennast istmel kohendad ntx sõidu ajal , sureb auto välja ;D

            Comment

            Working...
            X