Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

zaz 965 elektriskeem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    zaz 965 elektriskeem

    oleks siis seda vaja.. olen ise otsinud netist seda.. aga pole midagi erilist leidnud..

    #2
    Jälle üks mõtetu teema. Võiksid natu enne foorumit lugeda, üks selline teema oli juba olemas ja ainult natuke allpool. Kui väga vaja, oleksid võinud sinna kirjutada. Aga ka seal ei ole keegi leidnud.

    Sapaka skeem on suht lihtne ja seal ei ole midagi erilist skeemiga teha. Kui on mingi probleem, näiteks midagi ei tööta, siis küsi seda ja siin paljud teavad, kust viga otsida.
    Mul endal on selline raamat nagu "autode elektriseadmed", kus on osade haaval sees kogu selle ajastu autode skeemid. Kuid seda on oma paarsada lehekülge ja sellist üldist skeemi ei paistnud. Kui midagi kindlat osa on küsida, siis võin paar lehte skännida sulle.

    Comment


      #3
      mine raamatukokku ja otsi sealt sapika raamat ;D

      Comment


        #4
        kui skanneri leian siis saadan sulle skeemi, mul sapika raamat olemas ja skeem ühel lehel.

        Comment


          #5
          selle aparaadi jaoks polegi skeemi vaja, lihtsalt ühenda juhtmed kokku. :-*

          Comment


            #6
            Nagu eelpool mainitud mine raamatukokku ja seal on sapaka raamatud lademetes. Või küsi mõne vanama inimese käest.Nt vanaisa

            Comment


              #7
              krt. keegi skännerit ei taha mulle kinkida või. Saaks poisile skeemi saata. kuigi tegelikult jah - öelge mis teil auto juures ei tööta ja ma ütlen mitu juhet võite siis autolt eemaldada. ...just kitting... sapikast peaks küll iga mees jagu saama.

              Comment


                #8
                krt. keegi skännerit ei taha mulle kinkida või. Saaks poisile :-[ skeemi saata. kuigi tegelikult jah - öelge mis teil auto juures ei tööta ja ma ütlen mitu juhet võite siis autolt eemaldada. ...just ;D kitting... sapikast peaks küll iga mees jagu saama.

                Comment


                  #9
                  nojah. plaan oli siiski vahetada terve elektrisüsteem uue vastu ehk siis oleks vaja ikkagi tervet skeemi et oskaksin panna pärast juhtmed õieti.

                  Comment


                    #10
                    Aga sa märgi enne vana juhtmestiku välja katkumist üles need kohad, millest arvad, et pärast mõistus üle ei käi. Ega sest skeemistki pole nii väga lihtne aru saada, kui asjaga enne tegelenud ei ole. Samas ei näe ma sellel juhtmestiku väljavahetamisel erilist mõtet- kui mõni üksik juhe on jama, siis vaheta see välja, või võtad abiks jootekolvi ja termokahanevad rüüsid ning kõik on nagu uus.
                    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

                    Comment

                    Working...
                    X