Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Peugeot 306 "must kast"

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Peugeot 306 "must kast"

    Auto käis keemilises puhastuses (mis seisnes vist survepesuriga auto seest pesemises - ise loll pole varem teenusega kokku puutunud), tulemuseks kõik põrandapolstrialused vett täis. Pika ja piinarikka hingeelu uurimise tulemusena õnnestus põrandapolster kätte saada. Küssa selles, et esiismete vahelt p**** soojenduse lülitite alt tuli välja juhtmete otsas rippuv "must kastike". Ega ta midagi paha ei tee aga tahaka teada, mis otstarve tal on. Kaane peal kirjas 4M5460STF, see ei anna Googeldades ühtegi vastust. Tagakanel Model 5460 MPT 1349, vastuseid tuli seinast seina alates mikrolaineahjudest ja lõpetades videosignaali võimendiga. Võib-olla on keegi asjaga kokku puutunud ja aitab algajal Peugeoti omanikul "kastikese" otstarbes orienteeruda.


    Tänud

    #2
    Võibolla on see nende samade istmesoojenduste kontroll/juhtplokk.Selleks, et Su p**** liiga kuumaks ei läheks.

    Comment


      #3
      Selleks vist on taguotsa all mingi andur, istme külge läheb kaks pistikut. Ühest läheb arvatavasti "sähkö, power ja miski veel prantsuse keeles sisse ja teisest tuleb küpsetusrežiim välja. Manuaal väidab, et munapraadimise pärast muret ei ole vaja tunda. See on selline kahtlane juhtmete otsas lahtiselt tolgendav karbike. Muidu on tal installatsioon üsna korrektselt tehtud, juhtmed klambritega kinnitatud jne. Aga nüüd mingi lahtine must junn 4M5460STF ???? Google ütleb, et sellist asja pole olemas ja soovitab õigekirja eksamit sooritama minna???

      Comment


        #4
        pildid ei teeks paha

        Comment


          #5
          Kajuks ei ole hetkel võimalik pilte pakkuda. Ilmselt on tegu mingi anduriga. Auto-moto mehed pakuvad mahuanduriks. Pistik 4- ne, sissetulev juhe- 3ne. Aga mida tonti teeb see tempera regull? Andur on ju selleks, et anda olukorrast signaali. Aga sellel junnil on peal sakkala +/- ja kummi punni all potekas. Vabandan tüütamise pärast, probleemi ju ei ole aga ikkagi tahaks teada, KES või MIS on karu kõhus!!!

          Comment


            #6
            Tegemist võib olla ka mikrolaineanduriga,potekas on tundlikkuse regulliks.

            Comment

            Working...
            X