Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

suzuki gs500e generaator

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    suzuki gs500e generaator

    tervist
    lugu selline, et ratas jättis laadimise järgi , sai viga ostitud ja leitud et generaator ei anna voolu. Huvitavamaks läks asi siis kui sa mõõdetud ,et kas mähised on terved, vastavalt manualile sai katsetaud ja puha, takistus oli mähistes olemas, kuigi kõikus erinevate mähiste vahel( 1,2 oomist 2 oomini), sama minu mõõdu riist on ka vana 120 eegune, seega see kõikumine on vastavalt mõõduriistale. infoks veel et tegemist on kolmefaasilise generaatoriga, mähised tähtühenduses( vähemalt manuali pilt näitas nii). Genekas sai ka lahti võetud , ja füüsilisi kahjustusi pole ka näha, nii mähised kui madnetid tundusid korras olema.... Ja siis saigi minu mõistus otsa, tundub nagu oleks kõi tipp-topp aga voolu mitte kuskil
    Oskaks keegi pakkuda mingeid ideid/lahendusi.?

    #2
    Juhtmeid genekast akuni kontrollisid?
    Bzzzt!!

    Comment


      #3
      Kui tegu püsimagnetgenekaga, siis on ju veel dioodiplokk koos pingepiirajaga.See pingepiiraja nähtavasti lühisesse läinud.Muidugi võib ka viga dioodides olla.

      Comment


        #4
        tähendab, asi selles , ma võtsin generaatori mähistest tulevad otsad lahti ja mõõtsin otse mähistest tulevate juhtme küljest pinget.... kui genaraator töötaks siis peaks seal olema 75 v pinget 5000 P/ min juures, ag sealt ei tulnud mitte tuhkagi. praegu on puhtalt küsimus selles , miks generaator voolu ei anna. kuigi mähistes takistus on. ja suhteliselt reaalne mähise takistus

        Comment


          #5
          Mille suhtes sa mõõtsid? Sa pead mõõtma kahe mähise otsa vahelt ja siis, kui sul otsad õhus on. Kui keegi nad ära lühistab, siis ei saagi sealt midagi tulla. Vaata kindluse mõttes, kas magnet kah korralik on.

          Comment


            #6
            Magnetil ei tundu olema füüsilisi vigastusi.mõõtmist tegin repair manuali järgi , kahe otsa vahelt. Igathes asi on räigelt segane, ja loogika hakkab otsa saama, teadmised on juba ammu otsas.
            Ehk oskab veel midagi soovitada.

            Comment


              #7
              kontrolli kindluse mõttes veel mõõteriista. VAhelduvooluga tegemist siis - vaata, kas seinakontaktist möllab ja jäta sama piirkonna peale. Ei taha uskuda, et kõik mähised korraga kutud ja tühijooksul miskit elumärki ei tule. Mõõda ka mähist korpuse suhtes oommeetriga, äkki annab kuskilt maha. Ja kombineeri mõõtmisel kõigi kolme otsa vahelt. Ja otsad kindlasti õhus. Viimases hädas tasuk viia mähised ehk hiiule generaatorimeeste juurde - kontrollivad isolatsiooni ja ehk on võimalik vajadusel ümber mähkida lasta. Magnetit saab miski rauast asjaga kontrollida ja vaadata, kas sikutab kõvasti enda poole.

              Comment


                #8
                Tänud soovituste eest
                Eks ma kontrolli kõik üle ....ja ehk saab kätte vea kuskilt.

                Comment


                  #9
                  http://www.thegsresources.com/garage/gs_st...rcuit%20is%20OK?

                  Veidi hindamatuid näpunäiteid laadimise teemal.

                  Comment

                  Working...
                  X